Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit iszik 8-9 hónapos babátok?...

Mit iszik 8-9 hónapos babátok? Kislányom szinte egyáltalán nem fogadja el a vizet. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtük el a hozzátáplálást, azóta küzdünk. Szépen eszik gyümölcsöt és főzeléket is, utána pár korty és többet nem iszik. Egész nap ha elfogy 50 ml, lehet hogy még annyi se.

Védőnő szerint folytassam tovább így, el fogja fogadni. Én szívem szerint kipróbálnék valamilyen teát, hátha .....

2014. jún. 20. 14:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Gyümölcslétől miért ne enne? Főleg hogy higítva van....minden nap ugyan úgy megeszi a 2üveg 220gramm főzeléket és reggel a 200mili tejet,este 200mili tejpépet!!
2014. jún. 22. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Első voltam
2014. jún. 22. 13:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Ja és kimaradt 190gramm gyümölcs délelőtt....első voltam megint
2014. jún. 22. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!