19 hónapos kislányom miért szagolgat?
eddig ilyet nem csinált..most szagolgatja a hajamat,bőrömet....
kistesó projekten vagyunk..lehetséges,hogy érzi esetleg,hogy sikerült(?)
másra nem tudok gondolni
Miért is?
Nem érezheti a hormonok változását?
Jesszusom...és az ilyen szaporodik...az eszem megáll. Na de hát nem meglepő, minél primitívebb, egyszerűbb egy élőlény, annál jobban szaporodik. Láttam egy fb posztot, pont idevág:
7-es tévedsz, a hormonális változásokkal változik a szagunk és ezt ember is érzi.
A exem mondta egy bizonyos műtét után, hogy más lett az illatom. És én is éreztem másokon, hogy a mesterségese bevitt hormontól más illatuk lett.
Amúgy a kislányod valószínűleg csak azért szagolgat téged, mert tetszik neki az anyukája illata, eléggé természetes dolog ez...
A sok női hormonnak finom édes illata van, a kedvenc illatom *-* a férfiaknak tök más illatuk van, mondjuk szerintem az inkább szag.
Bocsanat,hogy feltettem a kerdest...
nem hiszem,hogy ilyen hangnemben kellene valaszolni..nem hiszem,hogy akkora butasagot kerdeztem...amire igy kellett volna reagalni..
amugy pedig faj a mellem is..a kislanyom 3 hos kora ota nem szopik..
mostanaban odafordul hozzam mikor altatom..ha eppen nincsen rajtam felso(mert dog meleg van)
bekapja a cicimet es mosolyog...
kerdem en..akkor ezt mire veljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!