Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónaposomat néha magára...

7 hónaposomat néha magára hagyom, amíg ezt-azt teszek a lakásban. Felelőtlenség?

Figyelt kérdés
Nem hosszú időről van szó, csak 1-2 perc, míg elrakok valamit a konyhában, vagy amikor a fürdőt takarítom, nem akarom, hogy "szagolja" a fertőtlenítőt, addig a szobájában játszik a szőnyegen. Kúszik, forog, pakol, jól érzi magát. Néhány percenként ránézek akkor is, hogy épp mit csinál. A szoba biztonságos, sehol kapcsoló, vezeték, stb. Felelőtlenség? Vagy ti is meg meritek ezt tenni? Szabad ezt, vagy én vagyok túl laza?
2014. jún. 19. 18:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez vicces, utolsó, de igen, eddig még oda is vittem magammal a kis autós hordozójában ücsörgött míg végeztem. Nem mertem egyedül hagyni egy percre sem. Mostanában szóltam magamra, kb. 3-4 hete, hogy ideje több teret adni neki. Ő élvezi, semmi rosszat nem csinált eddig, én meg igyekszem fejlődni, hogy ne parázzam túl a dolgokat. Nincs segítségem, egész nap egyedül vagyok vele, de nem akarok megzakkanni a felelősségtől.
2014. jún. 19. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:

én 7 hósomat is magára szoktam hagyni arra a kis időre,pl ha wc-zek :D

de van,hogy kiszaladok a konyhába, mert éppen jó,hogy meg nem ég a hús :D

kell nekik egy kis szabad tér,hogy tanuljanak önállóságot.

Persze mielőtt offolnátok, nagyon biztonságba teszem - kiságy :D

2014. jún. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!