Volt valaki ilyen helyzetben? Nem értem mi ez!
Dettó ugyan így vagyok. Nekem is 8 hónapos. Most jött ki az 5. Foga és ez nagyon megviselte. Be is lázasodott nátha, torka is be van rekedve. Kb 2 hete minden éjjel óránként fent van.
Fájnak a szemeim, nincs kedvem semmihez sem. Tegnap voltam úgy, hogy akármikor felkeltem szédölögtem.
Ez sajnos a végkimerülés jele. Pihenj ki magad ha van rá lehetőséged mert tényleg rámehet az egészséged.
nálunk is 8 hósan volt fogzás - egyszerre bújt ki a felső négy és alsó kettő, volt pár nyügis éjszaka.
ekkoriban ráadásul még megvolt a 23 órási és a 3 órási kajcsi (cici) is.
de én együtt aludtam a babámmal, így azért nem olyan nehéz.
én javasolnám, hogy aludj együtt vele, akkor könnyebb, nem szédelegsz.
igyál kávét, ha szédülsz, ha szoptatsz, akkor azért délután kettő után ne vigyél be viszont koffeint.
egy nagy séta, sok folyadék, és korán fekvés (én volt, hogy ebben az időben este 8kor már aludtam, reggel 7-ig - beleértve persze az éjjeli szopizásokat) helyre hoz.
kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!