6 hónapos babám tegnap reggel hirtelen meleg lett. Doki megnezte, semmit nem lat rajta. Este 39.1 popsiban. Mitol?
3 napos láz vagy foga is lehet,de normál esetben amellett nem lehetne lázas a gyerek.
Jöhet a foga és nem is feltétlen kell látni.Én alul akkor látom csak ,hogy jön a foga,mikor már csak max 1 hét és kint van.Felül más a helyzet,ott látom hogy jön le az ínyben a fog végig.
Lázát én sose mértem mondjuk fogzás alatt,de egyébként melegebb a teste és épp fogzik.Tegnap jött ki a szemfoga. (20hós ő már)
Fogzástól maximum hőemelkedése lehet, de a te babád lázas!
Lehet megfázott. Az én lányomnál is így kezdődött vasárnap este, lázas lett, fáradt volt, nyügös. Hétfőn is 2x belázasodott, tegnap elvittem a háziorvoshoz, kiderült tüdőgyulladása van.
Valamilyen fertőzés állhat a háttérben.
Ha levonjuk a fél fokot, akkor a babád testhője 38,6 tized fokos láz. Amit meg fogzás nem okoz!
És amit nem árt tudni, hogy rengeteg fajta vírus létezik, van olyan, ami csak lázat okoz, semmi más tünetet nem és ha egy baba ezt akkor kapja el, amikor is fogzik, akkor lehet fogzás mellett magas láza, de ezt a magas lázat nem pusztán a fog okozza, hanem maga a kórokozó.
Szóval magas lázat fog egyértelműen nem okoz!!!
Vidd vissza a babádat az orvoshoz, nézze meg újra, fülét, torkát, lehet hogy valahol van egy gyulladás, illetve nézzenek vizeletet is, mert akár húgyúti fertőzés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!