Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az André névről?

Mit gondoltok az André névről?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ronda
2014. jún. 17. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Az magyarul Andor
2014. jún. 17. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

mondjuk egy Lakatos Andrét el tudok képzelni, de mást nem

Meg volt egy film, amiben André a fóka volt, csúfolódás tárgya ez a név

2014. jún. 17. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Milyen vezetéknévhez?

Nekem mondjuk az András az egyik kedvenc nevem és nagyon hasonlít hozzá. Szóval inkább azt adnám.

Illetve már írták az Andort, az is szép.

De biztosan van olyan vezetéknév, amihez passzol az André is. Csak nekem olyan külföldinek hangzik.

2014. jún. 17. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Lányos.
2014. jún. 17. 18:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Apuka francia, szeretne francia nevet a gyereknek, ennyit megtennék érte én is, ha már ideköltözött miattam Magyarországra. A vezetéknév is francia lesz, Besse (kimondva Besz)
2014. jún. 17. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Így már értem! Ebben az esetben szerintem teljesen jó és érthető a külföldi hangzás.
2014. jún. 17. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Én inkább választanék másik nevet. még mindig(sajnos) az a szerencsétlen andré jut eszembe aki valamelyik (talàn csillag születik) versenyt megnyerte.
2014. jún. 17. 22:21
 9/10 anonim válasza:

Semmi baj vele, az András lenne nálunk. Én a magyar neveket szeretem inkább de ebben a helyzetben érthető és vannak ennél furább francia nevek.

Azt hiszem ilyen szituációban hasznos azt éreztetni, hogy ő is kap valamit, főleg ha ilyesmiről van szó ami nem ésszerűtlen. :)

2014. jún. 20. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes név. Utal az apuka származására és ha elfogadják Magyarországon, akkor miért ne. Nyilván egy csomó néznek van magyar megfelelője, de miért kellene mindig azt adni. A lányom Liza nem akarta, hogy Erzsébet legyen. Szóval, a kérdésere visszatérve szerintem jó név az André, és a vezetéknévhez és családhoz tökéletesen passzol. Egyébként az a lényeg, hogy NEKTEK tetsszen!
2014. jún. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!