A 18 hónaposnak való oltás kötelezö? Nektek is majdnem 8000ft-ba került? Mennyire veszélyes a mellékhatása?
Irom màr:
Neis vac-c szuszpenziós injekcio elöretöltött fecskendöben 1x0,5 ml elöretöltött fecskendöben tü nèlkül.
Scat.Orig.No.I (unam)
Ds: Suo Nomine orvos kezèhez
Ez àll a recepten.
Hàt akkor nevezz rossz anyànak.Olyat nem mondott a doki a múltkor,hogy az egyik ne lett volna kötelezõ.
Maskor mindig megkèrdezi ha ilyen van.
Kapta akkor a kanyarô,mumsz,rubeola,pcv ellenit,meg valami meningococcus oltàs volt.
Akkor az egyik nem lett volna kötelezö?
A kanyaró és társai elleni oltás az MMR oltás, ami kötelező. Ésingyenes.
A meningococcus-os oltás (agyhártyagyulladás elleni) nem kötelező, így ez térítéses.
Igen elvileg ràjöttem.A segitsègetekkel.
A doktornö az agyhàrtyagyulladàs ellenit mondogatta.(Meningicoccus)Valószinü az lesz az.De èn azt hittem 15hósan kapta csak ès nincs ismètlöje.A tàblàzatok is màshogy mutatjàk.Akkor nem is kellett fizetni semmit.Nem mondta hogy nem kötelezö.Valszinü ez az ismètlöje.Azèrt megkèrdem,de most rosszul vagyok,hogy Szegènyemet nem kötelezõen szúrjàk meg,ès mèg fizetek is èrte.
Bàr biztos jó ha be van adatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!