Mit kéne csinálnia már egy 5.5 hónaposnak?
Tudom, mert sok helyen olvastam, hogy nagyok az egyéni eltérések, de most barátnők picit rám hozták a frászt, hogy "még nem csinálja?" Mikor terhesen olvassa az ember, hogy ilyesmire ne adjon, úgy gondolja, hogy nem nagy ügy, de most megütött picit, hogy elindult ez a "mit kéne már tudjon", miközben nem csinálja.
Szóval nemsokára 6 hónapos lesz, de még nem mászik, hason kúszva forog, ill hasról fordul hátra (vagyis párszor csinálta már, de kb. egy hónapja egyszer sem), hátáról hasra még sosem fordult, csak oldalra. Ennyi. A barátnőm meg olyanokat mesél, hogy ül a gyereke, aki két héttel fiatalabb, mint az enyém. Van okom az aggodalomra? Egészséges, vidám, szép lányom van, nem aggódtam eddig. Ülnie kellene már, tényleg?
túlkép nem sokat
ha nem forog még az sem baj
és mit amit a többiek írtak .-)
és bőven elég ha párszor megcsinálta nem kell napi szinten forognia
másik :
TESS MEGÉRTENI H NEM MÁSOKHOZ HASONLÍTJUK A GYEREKET - MERT MINDEN GYEREK EGYEDI !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!