Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 22 hónaposnak kevés a 9...

Egy 22 hónaposnak kevés a 9 óra alvás?

Figyelt kérdés
bármit teszek,nem alszik tovább,vki azt mondja elég,vki szerint nagyon kevés...
2014. márc. 5. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neki személy szerint valószínűleg elég, hiszen nem tud többet aludni. Az én fiamnak kevés lenne,ő éjszaka 12 órát, nappal 3,5 órát alszik. Gyerekfüggő a dolog.
2014. márc. 5. 13:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Az enyém is éjjelente 9-10 órákat alszik, sokszor csak 9-et, és éjjel is többször ébred. Vannak napok amikor feltűnően nyűgös, ilyenkor szerintem nem aludta ki magát, de sokszor meg elég neki. Te látod hogy a gyerek mennyire bírja végigcsinálni így a napot, én a sajátomnál egyértelműen látom ha nem aludta ki magát. Minden gyereknek más az alvásigénye, ezt egy külső szemlélő nem tudja megmondani...
2014. márc. 5. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
minden emberne más az alvás igénye. Én éves kormotól nem aludtam nappal, éjjel is max 7-8 órát összeadva kb 8-szor keléssel. Én ilyen voltam, 5 éves koromig nem aludtam át az éjszakát szegény anyukám örömére, ezért sem lett testvérem. Emellett még rossz evő is voltam, tehát álom baba.... Viszont igy is felnöttem és szeretek enni és most napi 8-9 óát alszok egyhuzamban. Ha ö ennyi mellett nem álmos, nyűgös, fáradt akkor elég neki, ha látod rajta hogy álmos vagy nyügös estére akkor ugyis lefekteted és akkor el is alszik.
2014. márc. 5. 13:59
 4/12 A kérdező kommentje:

2-estől kérdezném,h nappal mennyit alszik neked és mennyi idős?

3-as:nem lehettél könnyű baba,meg kisgyerek az biztos...

1-es:irigyellek...

2014. márc. 5. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Az én két évesemnél az a jó, ha 9 órát alszik este. Nappal pedig 1-1,5 órát. És ez még jobb, mert amikor átállt az egy nappali alvásra (kb 14 hónaposan), akkor féléven át csak 40-45 percet aludt nappal, este ugyanúgy 9-et. (Előtte kétszer 40 perc volt a napi adagja.)

Ő születése óta jóval kevesebbet alszik az átlagnál, én már ezen nem izgulok. Bár nem mondom, hogy néha nem evett a sárga irigység amikor láttam, hogy az unokatesói, meg a barátaink gyerekei mennyit alszanak...

2014. márc. 5. 22:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja, az elsőnek üzenem, hogy az én fiam 1 hetesen sem aludt annyit, mint az övé most :)

Akkor írogattam és, ha elérte a napi 14-14,5 órát az alvása, az egy nagyon-nagyon jó és kívételes napnak számított :-)

2014. márc. 5. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Igen, nekem egy kis mormota fiam :)
2014. márc. 6. 06:49
 8/12 anonim ***** válasza:
"a fiam", akart lenni.
2014. márc. 6. 06:50
 9/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nappal 70-90 percet alszik ebéd után, és 20 hónapos. Ja és most többet alszik mint újszülöttként, akkor volt olyan hogy nappal csak egyszer fél órát aludt.
2014. márc. 6. 08:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Húú,az 5-ös babával össze lehetne kötni,olyan hasonló az alvásuk és neki is akkor romlott el a legjobban,mikor átállt egy alvásra,de azóta sem lett jobb,inkább folyamatosan rosszabb,kevesebb...nagyon köszi,h megosztottátok ezt velem,azt gondoltam csak én vagyok ilyen szerencsétlen,mert már nem tudok mit csinálni vele,ez van...
2014. márc. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!