Nem egészen 9 hónaposnak elég lehet a napi egy alvás?
Szia! A lányom ennyi idősen már csak egyszer aludt, úgyhogy lehet elég neki. Fél éves korától 1x aludt, abból egyik fél, másik kb 1 óra volt. Aztán miután már csak egyszer aludt, onnan 2 óra volt kb egyhuzamban az alvásideje.
Őt sem lehetett úgy altatni hogy sír és majd megnyugszik, inkább hányásig üvöltött. Én mellé feküdtem, úgy aludt el, és a mai napig ez van legtöbbször, 3 éves lesz.
dehogy is vagy alkalmatlan, ne beszélj hülyeséget!!!! az én fiam sem sokkal jobb! (Ő is 9 hónapos.) :(((
Mindent végig olvastam a témában, és úgy döntöttem hogy kipróbálom a homeopátiát. Alszik tőle a gyerek! :))) Annyit, amire már azt mondom okés. Nekünk az éjszakákkal is gondok voltak, úgyhogy hulla voltam sokszor. Na, szóval nálunk nagyon bevált a Coffea Tosta CH15-ből este 5 golyó. Nincs mellékhatása, nem ártassz vele viszont lehet hogy használ.
Amúgy sok infót kaptam erről az oldalról. Ha van időd olvasgasd, hasznos!
Eddig csak chamomillát kapott, de az halottnak a csók volt.
na, megyek is, mert a változatosság kedvéért megint üvölt! nincs fél órája, hogy fürdés után lefektettem :-((((((((((
Megnéztem, mire is ajánlják pontosan és lehet, hogy tényleg ez lesz a nekünk való. ha ez most bejön, akkor kábé az életünket mented meg. te folyamatosan adod neki? vagy meddig lehet egyáltalán adni egyhuzamban?
Egyébként nekem tényleg kifejezetten jobb lenne, ha csak egyszer aludna, de ha egyszer fáradt, nyűgös, minden apróságra felriad és pörög egyfolytában, gyakorlatilag alvás közben is, na, ezt nem tudom ölbe tett kézzel nézni és sírni hagyni se tudom, mert ő is az inkább hányásig üvölt típus
Én csak éjszakára adom neki az 5 golyót egy kis műanyag kanál vízben feloldva. Evés előtt fél órával szoktam vele megitatni. Hogy a nappali alvására kihat-e azt nem tudom. :( Ja, és lehet adni hosszabb ideig is. Ő is szedi már 2 hete kb. Mondjuk tartottam 4 nap szünetet közben.
Majd írj légyszi hogy használt-e, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!