Miért van egyre több tápszeres baba? Régen, nagyon régen mi lett volna ezekkel az újszülöttekkel?
"amúgy nincs mit csodálkozni annyira stresszelik az anyukákat még a szoptatással is,hogy persze,hogy sok esetben elapad."
Van benne, igazság de nem teljesen. Kapásból 5 anyát tudok aki még terhesen kijelentette hogy nem fog szoptatni, szóval nem kell teljesen másra fogni, mert sokszor az anya kényelme miatt nem szoptat vagy félti a melleit vagy nem akar vigyázni az étkezésére.
Mi ikrek vagyunk tesómmal, és anyának annak idején nem nagyon volt teje, egy babának sem, nemhogy kettőnek. Apu hordta az anyatejet egy nőtöl sokáig nekünk, meg volt tápszer akkor is. Valami rizsnyák szerűség- anya így mesélte.
Egyébként tesóm és én is megörököltük anyukánktól azt, hogy nem tudunk szoptatni. Nem lustaságból, de se tesómnak se nekem nem indult meg a tejtermelődés szüléseink után. Én három gyereket, tesóm 2t nem tudott szopotatni. Nem azért mert így volt a kényelmes- de sajnos ez is előfordul. De ilyenkor meg jön a támadás, hogy olyan nincs, hogy valaki nem tud szoptatni... pedig előfordul! Gyerekeink mind születésüktől tápszeresek.
1. A szoptatás nem is olyan egyszerű,elég embertpróbáló feladat.......
2. Manapság annyira szajkózzák, CSAK SZOPTASS KÜLÖNBEN BAJ LESZ, MERT CSAK A SZOPI JÓÓÓÓ...na persze :)
Igen tényleg az anyatej az nagyon jó, de annyira, hogy valaki halálra stresszelje magát?
Amikor terhes voltam mindeki megvolt áldva azzal, hogy jaj a szülés mennyire fáj! Aztán megszültem. Hát nem volt vészes!
De arról senki nem szólt egy büdös szót sem, hogy a szoptatás mennyire fáj! Üvölteni tudtam volna minden egyes alkalommal! Úgy 2 hónapig kínlódtam azzal a 10-10ml anyatejjel, aztán feladtam!
Dobáljanak meg kővel, de senkinek nem kívánom azt a 2 hónapot, a szoptatás egy rémálom volt!
"70%os bármi is az ok neked nincs jogod mást leszólni "
Én nem szólom le, csaknem kell úgy beállítani mintha minden nő megpróbálna egyáltalán szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!