Baba keksz vagy jó a háztartási keksz? Régen háztartási kekszet kaptunk, most mért nem jó? 8hós kicsi lány anyukája.
Szia!
Igazából mindkettő mehet már a 8 hós babádnak!
Én 6 hónapos kortól darálok a fiam gyümijébe felváltva baba illetve háztartási kekszet!Mikor mire volt pénz,hiszen a baba keksz baromi drága!
A védőnőnk pedíg semmi rosszat nem mondott a háztartási kekszre mikor mondtam neki!8 hósan már bőven mehet:)
2. vagyok
Gondolkoztam...:)
Szerintem jó a háztartási is, baja nem lesz tőle biztos. De kb. olyan szerintem ez is, hogy az olcsóbb vagy a drágább párizsit add. Mindkettő ehető, sőt finom is, csak valószínűleg a drágább több természetes anyagot tartalmaz.
Konkrétan nem tudom, melyik miből áll, egyszer néztem a ht kekszet, de akkor nem volt szimpi, hogy adjak neki bele a babának.
na, ez nem az én napom...
Az 1. voltam. Bocs!
en tehentejen (kamilla teaval higitva) nottem fel, 2 hetes koromtol azt kaptam, megsincs semmi bajom
ma mar "megeszik" azt az anyukat, aki tehentejet mer adni a gyereknek 2 eves kora elott
ez reszben a mai "percre pontosan kovessuk a babakonyvet"divatnak es a reklamoknak koszonheto, masreszben viszont a mai dolgok mar nem a regiek, nem a szomszedtol van a tej, hanem a olti sok e-betuset vesszuk, a zoldsegek, gyumolcsok vitamin helyett noveszto es szinezo anyagokat tartalmaznak, de talan a haztartasi keksz meg a regi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!