Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba keksz vagy jó a háztartás...

Edus83 kérdése:

Baba keksz vagy jó a háztartási keksz? Régen háztartási kekszet kaptunk, most mért nem jó? 8hós kicsi lány anyukája.

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én úgy magában egyiket sem adom a babámnak.

a háztartásival sincs semmi bajom, de gondoltam az óvatosság sosem árt, veszek neki babakekszet, úgyis 100 évig elég lesz. hát biztos is. mert tök kemény, rendesen rágni kell és még véletlenül sem olvad szét. úgyhogy ledaráltam és a gyümijéhez adogatom, csakhogy én pont rágcsát kerestem volna a babának...

úgyhogy előrébb nem lettem, a babapiskóta meg full cukor, liszt, tojás stb. annyira merész azért nem vagyok.

nem hinném, hogy lenne baja tőle, de én inkább óvatos duhaj vagyok, ráér még egy csomó szemetet megenni életében.

ja és szintén 8 hónapos!

2010. okt. 4. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Én háztartási kekszet adtam a babámnak 8 hónapos korában.Barátnőm megkínálta babakeksszel, de nem volt hajlandó megenni. Mai napig ht eszik a 14 hónapos babám.
2010. okt. 4. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy belekérdezek, de hol lehet venni babakekszet és mennyibe kerül?
2010. okt. 4. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Igazából bárhol lehet kapni:nagy áruházakban,DM-ben,Rossmann-ban,Brendonban stb. Az ára elég húzós 650ft-800-ft-ig mozog egy doboz!
2010. okt. 4. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:

8 hónaposnak én egyiket sem adnám.

Mind a babakeksz, mind a háztartási keksz teljesen felesleges, cukrot, lisztet meg tojást egészségesebb és hasznosabb formában is ehet a Babám.

2010. okt. 4. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Eddig még csak babakekszet adtam szintén 8 hósomnak, de már gondolkoztam a háztartási kekszen én is.

A dmben lehet kapni olyan babakekszet, amit a nyál old, így a kislányom a 2 fél fogával simán megeszi.

Kék a doboza, bohóc van rajta (vagy valami hasonó, már kidobtam a dobozát), majdnem a legdrágább, de ezt meg tudja enni a kezéből.

2010. okt. 4. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!