Szerintetek érdemes több évet várni babára mivel párom még nem akar?
Párom azt mondta nem tervez babát pár évig még élni akar sok mindent átélni velem sok helyre eljutni és ezt egy baba mellett nem lehet megtenni.30 elmúltam mondtam neki,hogy több évet nem akarok várni erre és mi van ha akkor mondja azt,hogy mégsem akar.Azt mondta,hogy talán tudnák én csiszolni a dolgokon vagyis alkalmazkodnék az ő akaratához de ő ilyet nem mondott,hogy igy tenne.Aztán mikor beszélgetünk mondta,hogy tervezi a házat szélesíteni gyerekszoba meg ha kell még egyet csinálni.De mikor együtt voltunk legutóbb azt mondta nem szeretné ha többen lennénk nagyon figyelt is,hogy nehogy gond legyen.Aztán megkérdezte,hogy szeretném e ha belém menne mire mondtam,hogy igen erre azt mondta miért?
Nem tudom mit tegyek nem szeretnék éveket várni úgy érzem nem akar vagy nem igazán szeretne gyereket neki van már egy gyereke.
Nagy dilemma ez,én nem nekem van egy lányom már,aki 20hónapos én meg 23éves.De nekem mindig is az volt az elképzelésem,ha nem lesz gyerekem 28éves koromig,akkor nem is lesz már.Ha nem lenne a lányom,akkor is ezt tartom még most is.Sőt,kistestvér ügyben is,ha nem lesz 28 éves koromig,akkor nem lesz.
Ez az én egyéni butaságom,de egyébként a durr bele 1hó után baba nem tuti hogy jól sülne el.Mindkettőtöket megértelek egyébként,de tény,hogy te futsz ki a korból inkább,nem ő.Mert ha netán vele bármi történne majd,vagy csak lelépne,te maradsz a gyerekkel.De a te tested örökké nem lesz majd megfelelő egy gyerek kihordására.És akárhogy nézzük,nem egészséges 40évesen szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!