Szerintetek érdemes több évet várni babára mivel párom még nem akar?
Párom azt mondta nem tervez babát pár évig még élni akar sok mindent átélni velem sok helyre eljutni és ezt egy baba mellett nem lehet megtenni.30 elmúltam mondtam neki,hogy több évet nem akarok várni erre és mi van ha akkor mondja azt,hogy mégsem akar.Azt mondta,hogy talán tudnák én csiszolni a dolgokon vagyis alkalmazkodnék az ő akaratához de ő ilyet nem mondott,hogy igy tenne.Aztán mikor beszélgetünk mondta,hogy tervezi a házat szélesíteni gyerekszoba meg ha kell még egyet csinálni.De mikor együtt voltunk legutóbb azt mondta nem szeretné ha többen lennénk nagyon figyelt is,hogy nehogy gond legyen.Aztán megkérdezte,hogy szeretném e ha belém menne mire mondtam,hogy igen erre azt mondta miért?
Nem tudom mit tegyek nem szeretnék éveket várni úgy érzem nem akar vagy nem igazán szeretne gyereket neki van már egy gyereke.
Csak két lehetőséged van tulajdonképpen. Vagy kivárod azt a pár évet amíg ő várni akar és reménykedsz, hogy nem csak időhúzás az egész.
Vagy pedig ha úgy látod, hogy ez csak kifogás, hogy a jelenben ne nyaggasd tovább, de ő a későbbiekben is elzárkózna a családalapítás gondolatától is. Akkor nem közösek a terveitek, céljaitok az életben és mindkettőtöknek jobb lenne ha másik párt keresne magának.
32 éves vagyok.Ezért sem szeretnék éveket várni.Azt mondta előbb meg kell egymást ismernünk ez oké de több évig tart ez?Fura.Vagy az is lehet,hogy még túl korai erről beszélni vele 1 hónapja ismerem de elmondtam neki még az elején mit szeretnék úgy érzem ez igy jó.Ő azt mondta örül,hogy őszinte voltam ő is ezt szeretné de még nem.Úgy érzem ha valaki szeretne babát nem vár évekig.Mondtam neki azért értsem meg engem is azt mondta megért és ha találok nála jobbat akkor sem tud mit tenni.
Ő 42 éves lesz.Attól is félek talán megrémisztem,hogy már az elején erről beszélek és ilyenkor megijednek a férfiak.
Azt sem szeretném,hogy azért legyen gyerek mert én szeretném.Kérdeztem tőle mi lenne ha mégis lenne baba véletlen.Azt mondta nem tudja ez úgy is a nő döntése mi lesz nagyon el kellene beszélgetnünk majd az biztos.
Ha egy hónapos kapcsolatban már gyerekkel nyaggatnának, én is hanyatt-homlok menekülnék nő létemre.
Átgondoltad te ezt? Alig ismeritek egymást, de máris teherbe esnél? Mi van, ha nem működik hosszútávon a kapcsolat?
10 év után vált el a felesége hagyta el a gyerekkel. Azt mondta ha mégis lenne gyerek mielőtt nem ismerjük meg egymást és elhagynám na raplit csinálna.
Szerintem is fél attól ,hogy úgy lesz mint az előző kapcsolatában de azért ez sem jó ,hogy éveket vár. Neki mindegy de nekem azért nem. Fogok várni 1 évet és ha utána sem hajlandó komolyabb beszélni erről akkor hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!