Egy 4 hónapos babának 3-as vagy 4-es pelenkát vinnél ajándékba?
Semmi köze a nagy születési súlynak ahhoz hogy milyen pelus lesz rá jó.
Ismerősöm gyereke 4 kg-al született mégis egy ütemben híztak a gyerkőceink, az én lányom 3-al!
Én voltam az óriásbébis válaszoló, írok még egyet hogy legyen mit lepontozni: Anyukák, mi a csudát kompenzáltok, hogy ennyire fennakadtok egy szón?! Az én gyerekem meg csofi, apró termetű... Na és?! Egyébként biztos kicsi a merítésem, én abból indultam ki hogy a környezetemben lévő babák még 4 hósan mind 3-as pelust hordtak.
Hogy a témába vágót is írjak. Nekünk mindenki olyasmit hozott ajándékba (pelus, ruha) ami "majd jó lesz". Hát marhára örültem volna, ha nem "majd" hanem most jók a dolgok.
3-ast vinnék. A 4 kiloval szuletett kisfiam 4 hónapos kora korul erte el a 7 kilot es boven 3-ast hordott 10 honapos koraig!! Lelassult a hizasa, 10 kilo volt 1 evesen. 10 honaposan sem a meret miatt valtottam 4-esre hanem a nagyobb nedvszivokepesseg miatt, es alig tudtam meghuzni rajta olyan nagy volt!
Persze hogy babafuggo, az igaz, a kisfiam hosszu es vekony, most 23 honapos, kb. 3 honapja adok ra 4+ es 5 pelenkat de metetben meg mindig jo a 4-es, csak atazna ket pisijetol :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!