Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki neylon külsejű...

Használ valaki neylon külsejű pelenkát? Ajándékba kaptuk nem vették észre hogy ilyen. Szellőzik benne rendesen a popsi?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszer mi is véletlenül vettünk olyat a Tescoban, elhasználtunk, mert tél volt, de nyáron nem használtam volna. Egyébként nem lett semmi baja a kisfiam bőrének tőle.
2013. febr. 22. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen jó a nejlon külsejű is.
2013. febr. 22. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az első lányomnál tescosat használtunk, de csak télen. Soha nem volt piros a popsija. Második gyereknél nem volt jó, mert nagyon érzékeny a bőre.
2013. febr. 22. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kiváncsiságból szétoperáltam egy Huggies-t - belül ugyanaz a neylon van, csak be van vonva egy kellemesebb tapintású anyaggal. Szóval ugyanannyira szellőzik ebben is, mint a márkásabbakban, szerintem.
2013. febr. 22. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Babysoft pelenkának neylon a külseje, nem tudtuk, megvettük. Fiam pelenka kiütéses lett tőle, nem is használtuk el. Piros pöttyök voltak a popsiján. Ronda volt a pelus, amint pisivel telt, átlátszott, de ez csak esztétikailag gusztustalan. Ami baj, hogy szerintem nem jól szellőzik benne, susog is az anyaga miatt, nekünk hamar át is ázott.
2013. febr. 22. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

én tavaly szeptember környékén használtam ilyet a babámra, akkor még jócskán meleg volt.

nem volt kiütéses a popója, de egy csomagnál többet nem is akartam kisérletezni :)

2013. febr. 22. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. az csak kisebb csomag úgyhogy inkább kidobom. nem szeretném hogy rossz legyen a bőrének.
2013. febr. 22. 17:20
 8/9 kíváncsicska ***** válasza:
Ne dobd ki add a védőnődnek, hátha van aki rászorul és jól jönne neki.Ha már kidobnád akkor ez jobb megoldás. Bocs az offért
2013. febr. 22. 22:53
 9/9 anonim válasza:
Mi is a tescos nejlonost használjuk és semmi probléma vele.Kicsit zizeg-csörög de teljesen ellátja a feladatát.Anyukám mondta hogy régen csak ilyenek voltak,még a pampers és a libero is.Én rám is ilyet adott és nekem sem volt piros a popsim.
2013. márc. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!