Nem akar fogat mosni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 hónapos lányom 1,5 hónapja nem hajlandó fogat mosni, pedig korábban szerette. Még csak nem is akarja rágcsálni a fogkeféjét. Pontosabban 2 van neki, egy gumis és egy sörtés babafogkefe. Összezárja a száját. Ha a kezébe adom a fogkefét, akkor eldobja. Én is szoktam vele fogat mosni, akkor csak nagyon figyel, nevet.
Rettegek, nehogy elromoljanak a fogacskái. Jelenleg 6 van neki és biztos vagyok benne, hogy mocorog a többi is neki....okozhatja-a fogzás a fogmosás megtagadását? Bár előtte semmi gond nem volt. Nekem már nincs ötletem.
2010. jan. 2. 13:29
1/1 anonim válasza:
a lényeg, h ne eröltesd, mert azzal csak az ellenkezőjét éred el. fogzás miatt, v egy esetleges hólyag miatt (amit te nem látsz, de neki érzékeny), v egyszerűen csak beleért az ellenkezéses korszakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!