Muszáj megvenni minden apró hülyeséget, amit a védőnő összeszövegel?
Figyelt kérdés
Ma enyhén nagyon durván elküldtem a búbánatba, remélem többet ide nem jön, mert elkezdett nekem okoskodni, hogy márpedig én vegyek a születendő kislányomnak kis körömvágóollót, kisfésűt meg még egy tucat apró kacatot, amiből a miénk nem jó, hanem speciálisan a gyereknek való kell, mintha az én körömvágómmal nem lehetne az ő kis körmét is levágni. És akkor még jött olyannal, hogy szoptatós fotel, szoptatós párna, csak pislogtam.
Tényleg meg kell venni ezeket pluszba még az eddigieken felül vagy skippelhetjük a megvásárlásukat?
2014. jún. 7. 22:55
21/22 anonim válasza:
Ha megengedhetitek magatoknak ezeket a dolgokat, nem értem miért háborodsz fel rajta. Egy körömvágó olló, hajkefe stb igazán nem nagy kiadások, talán nem ezeken kellene spórolni. Eszembe nem jutott volna a saját, hegyes végű körömvágó ollónkkal vágni a körmét, már csak higiéniai okokból sem. Egy kisbaba nem fogja neked szépen mozdulatlanul tartani neked az ujját, amíg vágod a körmét, ezért szoktak használni lekerekített végű babaollót. A puha sörtéjű hajkefe sem felesleges "flancolás", nagyon nem kéne nekimenni a fejének a kutacsánál egy durva, műanyag fésűvel. És még van jónéhány dolog, amiből jó, ha van külön a babának. Fogkefét sem veszel majd neki külön, használja a tiedet?
22/22 anonim válasza:
Ha nem veszel mindent támadásnak, amit a védőnőd TANÁCSOL, merthogy rádkényszeríteni semmit nem tud, akkor még előnyt is kovácsolhatnál a javaslataiból. De ha te már az elején így viszonyulsz hozzá, akkor nyugodtan mondd csak le, végülis csak a gyermekjólétinél fog jelenteni, hogy nem kértél belőle, ha neked ez így kell....Egy kis empátiával többre mennél, és akkor ha majd bajod lesz, lesz kihez fordulni segítségért is. Bocs, ha kioktató voltam, de nekem nagyon jó a viszonyom a védőnőmmel, sokat segít, pedig van család is mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!