Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj megvenni minden apró...

Muszáj megvenni minden apró hülyeséget, amit a védőnő összeszövegel?

Figyelt kérdés

Ma enyhén nagyon durván elküldtem a búbánatba, remélem többet ide nem jön, mert elkezdett nekem okoskodni, hogy márpedig én vegyek a születendő kislányomnak kis körömvágóollót, kisfésűt meg még egy tucat apró kacatot, amiből a miénk nem jó, hanem speciálisan a gyereknek való kell, mintha az én körömvágómmal nem lehetne az ő kis körmét is levágni. És akkor még jött olyannal, hogy szoptatós fotel, szoptatós párna, csak pislogtam.

Tényleg meg kell venni ezeket pluszba még az eddigieken felül vagy skippelhetjük a megvásárlásukat?

2014. jún. 7. 22:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
Szegény védőnő...de természetesen nem kell mindent megvenni, amit mond, gondolom, csak segíteni akart, hogy nektek jobb, könnyebb legyen. Nem tudom, miért kell ennyire a szívedre venni? Mi egyébként vettünk kisollót, hajkefét, sőt műanyag kiskanalat is, külön edényeket a babának stb. Egyébként a te ollóddal már azért sem lesz egyszerű levágni, mert a vége, gondolom éles, és a babák kapkodják, húzogatják a kezüket, nem hagyja csak úgy levágni. De ne legyen igazam:) /szoptatós párna, fotel pedig egy plusz, mindenkinek egyéni döntése, hogy szüksége van rá vagy sem).
2014. jún. 8. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem mikor a védőnő adta a listát, átbeszéltük hogy mit gondol fontosnak, abból is a milyen kategóriát. én a szoptatós fotelt/párnát nem utasítom el, de ezekkel megvárnám azt hogy tényleg neked hogy lesz kényelmes. nem kell ennyire mellre szívni a dolgot, meghallgatod, megfontolod, megfogadod esetleg legyintesz rá és legközelebb elmagyarázod neki és nincs probléma, kötelezni nem kötelezhet semmire.

ez olyan pl.: az egyik barátnőm váltig állítja hogy a vitaminok milyen jók, ilyen, olyan, reggelire-ebédre-vacorára. neki lehet szüksége volt rá és jót is tett neki, de nekem nincs. így nem is szedek pluszba semmit.

2014. jún. 8. 11:14
 13/22 A kérdező kommentje:

Csak, hogy aktuális legyek, azért mondtam, hogy tegnap.

Szerintem azért akart ránk erőltetni minden szirszart, mert látta, hogy a lakásunk is modern, bútorzat, konyha stb, hangsúlyozza azt, hogy pénzünk van. De elküldtem a fenébe, nekem ne dirigáljon. Amúgy határozottan kell bánni velük és akkor visszavesznek az arcukból.

2014. jún. 8. 12:55
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező azért a ló tűlódalara sem kellene esni. Nem áll meg a világ attól, hogy te szülsz egy gyereket.
2014. jún. 8. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem, a védőnő tanácsot ad, amit vagy megfogadsz, vagy nem. Én sem vettem meg mindent, bár nekünk nagyon kis gyakorlatias védőnőnk van, elmondta a kötelező formulát, majd hozzátette, hogy szerinte, mi az, ami gyakorlatilag hasznos, esetleg tényleg nagyon jó, mi luxus, de adott tippeket, mit mivel lehet kiváltani.

A babaolló higiéniai okok miatt jó, ha van, de hat hetes kora előtt nem szükséges foglalkozni a dologgal, addig nem javallott a körömvágása. Mi Tommee Tippee-set vettünk, drágább, de szuperül vág, a vége tompa, ami jó, mikor a gyerekkel vívom az "ölre menő" harcot.

Szoptatós fotel? --> Bármi jó, ahol kényelmesen érzed magad!

Szoptatós párna --> Nekünk nem volt, nélkülözhető darab. De van, akik az egekig magasztalják. Állítólag a babát piciként rá lehet tenni, gátpárnának is használható, meg "ilyesmik".

2014. jún. 8. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
ha még a napot is hazudod, akkor a többit miért ne vegyem túlzásnak?
2014. jún. 8. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát ez az.
2014. jún. 8. 14:30
 18/22 anonim ***** válasza:
22%
Nem elég, hogy igénytelen vagy, de még vered is magad rá... Szegény gyereked :(
2014. jún. 8. 21:38
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

hát jó nagy az arcod az biztos..szerencsétlen védőnő!Gondolom csak segíteni akart,ő biztos nem kap jutalékot a megvásárolt szoptatós fotel és párna után!Nem hinném hogy úgy adta elő hogy már pedig ezeket kötelező megvenni!

Vegyél vissza a facedből mert lehet szorulsz te még rá!(pl szoptatási gondok,székletgondok a babánál,hozzátáplálás megkezdése stb)

2014. jún. 8. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
Ne vedd magadra a minősíthetetlen válaszokat kedves kérdező...csak összefújta a szemetet a szél.
2014. jún. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!