Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig fázósak a babák?

Meddig fázósak a babák?

Figyelt kérdés
Most lesz 3 hetes a babám és állandóan szenvedek,hogy mit adjak rá,mert nagyon fázós volt mikor haza hoztuk,de most meg 27-28fok van a szobában.Sokszor csak tippelni tudok,hogy melege van...mikor áll be a hőháztartásuk amúgy?Hogy öltöztessem?
2008. júl. 30. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém négy hetes, én is vergődtem, mert a másik fiam téli baba volt. De ma pl egy rövidujjú bodyban mentünk sétálni, egy pelenkát dobtam rá, és volt rajta kiszokni. Nem fázott. Éjjelre kap egy ujjatlan vékony pamutrugit egy bodyval, mert lerúgja a takarót.

Sapkát sem adok rá az utcán, mert a babakocsiban nem éri a nap.

Judy

2008. júl. 30. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy fázhat?
2008. júl. 30. 20:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát mikor a khban voltunk volt olyan reggel mikor kevesebb ruha volt rajta mint kellett volna,hogy olyan színe volt mint egy meggy és iszonyat hideg volt,mikor magamra tettem akkor melegedett át,mondták a csecsemősök is,hogy ő fázós baba,nem hiába 36fokból jönnek ki ,nem jó még a hőháztartásuk és át kell álljanak.Mikor rendesen volt felöltöztetve jó nagyot aludt nyugodatn és szép emberi színe volt.Most érzem rajta ,hogy meleg néha a nyaka mögött ha nagyon meleg van le is van izzadva de a combja meg a karja néha hideg.ezért kicsit nehéz mikor adhatok rá rövig ujjut és mikor hosszút..Ezért tettem fel a kérdést.
2008. júl. 30. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:

A keze és a lába sokáig hidegebb, mint máshol. Ennek az az oka, hogy a létfontosságú szervek körül tartja jobban a kellő hőmérsékletet a testük. Ha a tarkója izzad, akkor melege van.

Judy

2008. júl. 31. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!