Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivihetem a játszóra?

Kivihetem a játszóra?

Figyelt kérdés
A kisfiammal tegnap voltunk orvosnál, mert lázas lett. Azt mondta a doki, hogy piros a torka, más baj nincs. Írt fel neki gyógyszert. Tegnap és ma már láz nélkül volt. Szerintetek ma kimehetek vele a játszótérre...? Már olyan régen voltunk a rossz idők miatt. Ma végre jó meleg van, csak nem tudom, ártanék-e neki illetve a többi gyereknek. Nem köhög.
2014. jún. 4. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van,de én nem viszem őket játszóra.Nyilván fertőz,mert vasárnap kezdte a nagy,reggelre meg a kicsi lett beteg.
2014. jún. 4. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Betegen is kell a friss levegő a gyereknek.
2014. jún. 4. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szed antibiotikumot, akkor bakteriális fertőzése van. Hétvégén, szombaton vinném játszótérre. De sétálni elvinném. Mondjuk az én fiam futkározós, nem szeretném, ha ez miatt visszaesne, plusz nem szeretném, hogy mást megfertőzzön, akkor sem, ha nem látszik rajta, hogy beteg.
2014. jún. 4. 13:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk, a levegő megvan. Inkább a program miatt vinném, meg a társaság miatt. Sajnos a doki nem mondta, fertőző-e.. mondjuk én meg nem kérdeztem :) először beteg, és az ilyen alapkérdések nem jutnak még rögtön eszembe :)
2014. jún. 4. 13:38
 5/12 A kérdező kommentje:

Antibiotikumot kap.. akkor maradunk itthon.

(egyébként már szinte mindenre antibiotikumot írnak fel, ezt hallom másoktól.. szomorú.)

2014. jún. 4. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha van kert és így levegőn van, akkor nem vinném. Egyébként a fiam 2 éves és még nem kapott antibiotikumot. A mi orvosunk csak akkor írja fel, ha valóban indokolt. Sajnos sok orvos meg már egy tüsszentés miatt is azt ír.
2014. jún. 4. 13:47
 7/12 A kérdező kommentje:
igen, sajnos ez van.. de nem vitatkozom vele. remélem, nem lesz baja tőle :)
2014. jún. 4. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:

legjobb alkalom a társaságra mikor beteg a gyerek ;)

persze, menjetek csak, biztos örülni fog neki a többi gyerek és anyuka, hogy utána ők lesznek betegek. és ha szerencsétek van, majd nekik és kell betegen a társaság és mennek találkozni veletek amitől újra betegek lesztek!

csak aztán nem írj ki másik kérdést, hogy szerintünk is bunkóság-e beteg gyereket kisgyerekek közé vinni? :D

:)

2014. jún. 4. 13:56
 9/12 A kérdező kommentje:
mindig befigyel valami jószándékú egyén :) nyilván Te még sosem bizonytalanodtál el semmiben. Nagyon irigyellek. Te vagy az a fajta ember, aki lesi a lehetőséget, hogy piszkálódjon. Nem baj, kell ez is. Köszönöm :)
2014. jún. 4. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:

nem, én nem az vagyok :) komolyan nem szoktam piszkálódni, de egy dolog van amitől falnak megyek.

ha beteg gyereket visznek játszóra...

egyszerűen gondolj ilyenkor bele, ha a játszón valaki elmeséli, hogy tegnap még lázas volt a gyereke, torokgyulladása van, antibiotikumot szed, te mit szólnál hozzá?

ugye, te sem örülnél?

2014. jún. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!