Pickwick gyümölcsteát kaphat 6.5-hó babám (gyerektea)?
Figyelt kérdés
És hol lehet kapni,jobban megéri mint a granulátumos?2010. jan. 1. 12:01
1/6 anonim válasza:
Négyszázvalamennyi az auchanban ha jól emlékszem. Elég drága mi 4 hós korunktól ezt ittuk de most váltottam sima gyümölcsteára mert tényleg drágállom. Én egy filtert teszek egy bögrébe és van, hogy 2x is csinálok neki egy nap.
10,5 hós
2/6 anonim válasza:
Úgy tényleg drága, ha egy filtert tesz az ember egy bögrébe.Én másfél literbe teszek egy filtert, és én is azt iszom.Nincs benne koffein, így szoptatásnál sem problémás, és nagyon finom.Én a sparban szoktam venni, de nem tudom pontosan mennyi, olyan 400-500 között.
3/6 anonim válasza:
Én 325.- ért vettem az auchanban. Én 1 literhez teszek 1 filtert, azt meg is issza 1 nap alatt a babám. Így 20 napra elég. A milupa granulátumos 3 napig elég neki és 700-800 forint körül van. SOkkal olcsóbb a pickwick. És igen, adhatod a babádnak, mert nincs benne koffein.
5/6 anonim válasza:
én ugyanazt a teát adom a kislányomnak amit mi iszunk csak neki nem csinálom olyan erősre
6/6 anonim válasza:
400 Ft-on felül van, én is 1 filtert teszek 1 liter vizbe.Szoktam hozzátenni még sima csipkebogyó filtert is.(az is pickwick) Kb. 8 hós korától kapja ezt , elötte hipp granulátumot ittunk, de nagyon drága .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!