5 hós babám ihat pickwick gyümölcsteát amit miis iszunk? Persze csak nagyon világosra készítve épphogy legyen íze! Amúgy a pickwick gyerektea mikortól adható?
Szia!A babád még kicsi a koffeinhez,amit ezek a "gyümölcsteák" tartalmaznak,ne adj neki semmiképpen!
Sok féle babáknak adható tea van,granulátumos,filteres...
Ha vásárolsz,nézz szét a polcokon.Az összetételüket kell gyorsan átfutni és ha nincs benne babák számára tiltott dolog,akkor adhatod nyugodtan.
A granulátumosnak nem vagyok nagy híve, mert vannak benne olyan dolgok,amilyért nem szivesen adom a babámnak!
Filteressek milyenek vannak?
Vannak filteres teák is, amiket ihat (a granulátomosnak én sem vagyok a híve). Én Babylove édeskömény teát szoktam neki adni, vagy csipkebogyót. Egy párszor kapott már Milford gyümölcsteát is (ebben nincs feketetea), de az enyém már 14 hós.
Olyat semmiképp ne adj neki, ami fekete teát tartalmaz.
szia!Én is azt adom a lányomnak,mert a cukros granulátumost én se csípem.A babateák/mecsekbaby,babamosoly/mind valami nyügre van-nekem doki azt mondta ne adjak olyan teát,ami pl.hasfájásra van/mecsek/Ha nem fáj a hasa.
Én 6 hótol adom és ebben nincs fekete tea.
Nem rakok bele semmit,jó hígan és nem is rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!