Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon szilveszterező kisbabás...

Otthon szilveszterező kisbabás szülők! Nem sajnáljátok, hogy csendesre (és esetleg unalmasra) sikeredik az éjszaka?

Figyelt kérdés
Én nem. Felénk az eső is megeredt, semmi szilveszteri hangulat, kihalt utcák, csend. Tévézés, netezés, alvás...ennyi.
2009. dec. 31. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Még rengeteg lehetőségünk lesz bulizni, így nem sajnálom!A lányom kárpótol mindenért!
2009. dec. 31. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Apa már lefeküdt, szerintem alszik. Én még netezek kicsit. Amúgy sem vagyunk nagy bulisok.
2009. dec. 31. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A régi haveri társaság hiányzik, akikkel házibulikba jártunk össze. Hajnalig buliztunk, aztán délig alvás.

Év közben volt hogy 2-3-szor elmentem bulizni, de mindig megfogadom, hogy nem megyek, mert már valahogy öregnek érzem magam a mai csitrikhez és az éjszakázáshoz. Másnap mindig hulla vagyok és a férjem nem túl sokat segít, hogy pihenhessek. Sajnos a "mi időnk" már lejárt, mármint a bulizás tekintetében. Majd ha a gyerkőc nagyobb lesz, akkor talán elmennék Szilveszterezni, de akkor tuti hogy hiányozna a kisfiam és lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem érnék haza ébredésre.

2009. dec. 31. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Én sem akartam menni sehova,aztán délután a gép elé jutottam,irány a youtube,és egy-két dögös szám után beindult bennem a pörgés.Aztán persze itthon ülünk,Anyukám felajánlotta,hogy vigyáz Törpire,legalább csapjunk egy kisebb kört,na de nélküle meg mi értelme az egésznek?!Azért már egy jót mulatnék,de mindig csak odázom.Most a farsang a cél...de mit találok ki a végén,hogy azt is elodázzam?

B.Ú.É.K.!

2009. dec. 31. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
furcsa itthon lenni...de lelkiismeretfurdalásom lenne ha a gyerekek itthon én meg örjőngök valahol...jah,meg a kisebbik 5 hónapos,,cicifüggő esélytelen a buli...később úgyis itthagynak majd...összekapom magam és akkor majd elmegyek,most övüké a főszerep,buliból van sok,de a gyerekkorból csak egy....
2009. dec. 31. 23:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sem sajnálom, sőőőt, tavaly ilyenkor jött meg utoljára és ma meg már 3 hónapos a kisbsbám! Nagyon boldog vagyok, 1 éve nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép lesz a 2009!

A férjemmel jól elszórakozunk. Lassan megyek aludni.

BUÉK!!

2010. jan. 1. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Babám alszik egész este, párommal kettesben +após :) Csöndes, nyugis, uncsi este. Sosem voltam nagy bulizós, de már hiányzik egy kis party, de arra még várni kell. Nem tudnám lepasszolni a gyerkőcöt egy buli kedvéért

7 hós fiúcska anyuja :)

2010. jan. 1. 00:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére én év közben kapok jópár szabadnapot a páromtól, és megyek egy kicsit lazítani, bulizni a barátokkal, apa vigyáz éjjel az alvó babára, vagy a szüleim, hogy kettesben tudjunk menni. Így szilveszterkor ez a kötelező "ereszdelahajam" egyáltalán nem hiáynzik, sose szerettem, amíg nem volt babám, addig is év közben voltak a jó bulik (sokat jártunk anno), a szilveszter meg csak valami kényszerszervezés.

Ma egyáltalán nem hiányzott, elvoltunk csöndben, játszottunk, a lányom a szokott időben elaludt, nem ébredt fel a petárdákra sem, én meg valahogy olyan boldog voltam, hogy ő van nekünk, az első szilveszterünk hármasban, és jó volt arra gondolni, hogy békésen szundikál az ágyában, amíg mi halkan beszélgetünk, és nézzük a pocsék tv-műsort:)

2010. jan. 1. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!