Nem sajnálom.Azért annyira nem unalmas, mert a fogcsírák gondoskodnak a hangulatról:)Nálunk nem esik az eső, kint nagy a hangulat.BÚÉK!
2009. dec. 31. 21:48
2/18 anonim válasza:
Nem!
Nálunk itt vannak a nagyszülők, testvérek + a gyerkőc 3 napja nem alszik jól este, így ez az este már csak bónusz!
B.U.É.K.
2009. dec. 31. 21:57
3/18 anonim válasza:
Nem sajnálom, már tavaly sem voltam sehol és nem is kívánkozok. Férjem is dolgozik. Nálunk nagy a durrogás, remélem a macskám meg lesz még reggel mert most nincs. :/
2009. dec. 31. 22:00
4/18 anonim válasza:
Nem sajnálom. Amúgy sem vagyunk bulizósak, gyerek nélkül is itthon lennénk. Itt vannak nálunk is a nagyszülők+testvérek. Jön a fogacska is, így 2 hete többször kel éjszaka (amúgy "békeidőben" 12 órákat alszik). Éjfélkor a szembe szomszéd tűzijátékozni fog, azt megnézzük, persze, ha nem pont akkor kel fel enni a tündérke. :-) B.U.É.K. 9 hós kislány anyukája
2009. dec. 31. 22:10
5/18 anonim válasza:
nekem szokatlan, de azért nem sajnálom. lakótelepen lakunk, itt megy a tüzijáték ezerrel, néha azt nézem, meg netezek :) férjem, fiam alszik, de éjfélkor együtt iszunk, fiam tejcsit, én majd bubis vizet
2009. dec. 31. 22:16
6/18 anonim válasza:
Én egyáltalán nem sajnálom, sőt. Mindig is ilyen szilveszterről álmodtam. Nem nagyon szerettem a "kötelező" szilveszteri húúú de jó kedvem van típusú bulikat. Nekem ez így tökéletes. Babám alszik, pocaklakóm rugdos, szóval jobb nem is lehetne
2009. dec. 31. 22:21
7/18 anonim válasza:
Én kicsit azért igen!Házibuli(beszélgetős,pár fős baráti társaság)lett volna.
Nem vagyunk nagy bulizósak,de 1x egy évben azért mennék.
De sajnos betegek vagyunk,a pici is és mi is(tőle kaptuk el...)Megfázás szerű.
Szóval mennék,de a páromnak nincs kedve így.Amúgy a kicsi már jól van csak van hogy néha felébred,mert közben jön felül is 2fogacska.(amúgy anyós vigyázott volna rá)
6hónapos fiúcska anyukája
2009. dec. 31. 22:23
8/18 anonim válasza:
Mi mindig is nagy bulizósak voltunk férjemmel, de már tavaly sem voltunk sehol, és iszonyúan unatkoztunk. Mostanra már hárman lépünk át az új évbe, ez nagyon jó dolog. A baráti társaságot kicsit hiányolom, de elfogadható áldozat :))
BUÉK mindenkinek!
2009. dec. 31. 22:27
9/18 anonim válasza:
mi is itthon, a nagyfiu számitogépen beszélget az osztálytársakkal (13év), apa és a kicsi (21hó) játszanak. én meg netezek, tévézek.
egyébként sem vagyunk bulizosak. én még pl soha nem voltam szilveszteri huh de örülök az uj évnek tipusu buliban , de nem is vágytam sosem. :) éjfélkor koccintunk egyet - ha nem alszok el, de most kávézok igy talán lbren maradok - és ennyi.
ja meg hallgatom a folyamatos tüzijátékot.
2009. dec. 31. 22:30
10/18 anonim válasza:
Én nem sajnálom, sőt :) Nem vagyunk egy nagy bulizósak amúgy sem. Most a babácska alszik, mi meg a férjemmel összebújva a kanapén nézzük a kabarét, közben röhögcsélünk és toljuk befelé a sós mogyorót meg a répát :D Most ideültem a nethez szétküldeni az újévi üdvözleteket, aztán megyek vissza :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!