Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kezdtetek el mesét...

Mikortól kezdtetek el mesét olvasni este a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Az én lányom most lesz egy éves, és szeretném az esti rituálék közé az olvasást is. Nálatok mikortól és milyen formában történik az esti mesélés? Érdekli a babát?
2009. dec. 31. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem este, de nappal szoktam olvasni a 13 hónaposomnak. Épp az előbb "végeztük ki" a Csipkerózsikát :) Érdekli, lapoz is közben, nézi a képeket, nagyon aranyos. Kb 1 hónapja kezdtük az olvasást.
2009. dec. 31. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Én délután szoktam neki olvasgatni, amikor már nehezebb lefoglalni más dolgokkal, pár hónapos kora óta. Most 9 hónapos, úgyhogy esti mese olvasós rituálénk még nincs, de félek is tőle kicsit, mert aztán ha megszokja, és egyszer elmarad a mese, mi lesz?.. Szóval még nem tudom. De érdekli a mese már így is, pedig még nem érti, de szeret ülni az ölemben és nézni a betűket, képeket :) Sok sikert!
2009. dec. 31. 13:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi is nézegetjük a kemény lapos könyveket, nagyon szereti, de nem féltitek a több ezer forintos mesekönyveket?
2009. dec. 31. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Mi csak keménylaposokat olvasunk!

2009. dec. 31. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Pár hónaposan nézegettünk könyveket - én magyaráztam ő meg lapozott:) most másfél éves imádja a könyveket, esténként lefekvés előtt megnézegetünk általában egyet, amit ő épp kiválaszt - van jópár. Nagyon szereti őket, lehet ezért is, meg lehet látja tőlönk is, hogy nagyon vigyázunk a könyvekre még egyet sem tépett el, bár én is már többször elmagyaráztam neki, hogy nem tépdessük, mert akkor nem tudjuk megnézni. Úgyhogy szerintem már nyugodtan mutogathatsz , olvashatsz neki vagy együtt nézegethetitek. Jó minél előbb hozzászoktatni Őket.
2009. dec. 31. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Karácsonyra kaptuk a Minden napra egy mesét, holnaptól elkezdjük, remélem évvégéig még egyben marad.
2009. dec. 31. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Búék mindenkinek!
2009. dec. 31. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
mi is minden nap olvasunk - mostanában mindig ugyanazt igy már kivülröl fujom :) - de délután , az esti lefekvés előtti mese, szerintem akkor lesz bevezetve ha elkezd oviba járni :) mert akkor már ugyis csak este lesz időnk mesét olvasni :) :(
2009. dec. 31. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!