Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mégis túl lehet...

Most akkor mégis túl lehet etetni anyatejjel?

Figyelt kérdés

Mert ugye mindenhol azt írják, hogy nem. Babám 7 hetes. Alvás közben mindig tekereg a kis pocakja, pukizik. Általában erre fel is ébred. Evés után úgy 2-3 órával. Na erre én mindig kivettem, mondván felkelt a gyerek, pelusozás, etetés. Este 8-23 óráig pedig üvöltés, de olyan szinten, hogy én mindig orvost akarok hívni. Nyilván hasfájás.

Ma viszont itt volt anyukám, és amikor a Picurim a pukikra felébredt, anyu mondta, hogy nem kell rögtön kikapni a kiságyból. És az én kisfiam visszaaludt. És aludt legalább még két órát. És ma minden alvásnál így csináltuk. Ennek az eredménye, hogy most alszik, mint a bunda.

Akkor mégis túletettem? És lehet hülye kérdés, de miért eszik, ha még nem is éhes? Hiszen ha képes órákra visszaaludni, akkor nem éhes.

Bocsánat, hogy hosszú lett.

2014. máj. 31. 22:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van. nekem második baba, mégis újdonság a szoptatás mert az elsőt nem tudtam
2014. jún. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!