Egy három hónapos babával már lehet ízeket kóstoltatni? Ha igen, mit? Persze kis mennyiségre gondolok.
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 07:05
1/9 anonim válasza:
Biztos le fognk hurrogni,meg ha lehetne meg is köveznének egy páran,de az a válaszom hogy igen lehet.Kezdeni az almával(én vettem egy kis üveg hipp-et,aztán jöhet a répa meg a sütőtök.Vannak olyan oldalak a neten ahol a hozzátáplálás szó alatt nagyon sok választ találsz.Ja az én babám 2 hete tápszeres és imádja az almapürét,meg az őszibarackot,a répát ma kezdem.Sok sikert.
2/9 anonim válasza:
Azt hozzáteszem még hogy minden nap egy kanállal emeld az adagot.első nap 1 kanál második nap 2 kanál.És amikor újjat kóstol aznap a már kóstoltból ne adj.Pár nap mulva úgyis keverheted ha már tudod mit szeret mit nem.
3/9 anonim válasza:
Ha anyatejes, felesleges, ha tápszeres, én is azon lennék minnél kevesebbet igyon abból.
4/9 anonim válasza:
Sajnos az én babám is tápszeres lett (még mindig azon vagyok, hogy legyen tejem-de eddig igen kevés sikerrel jártam:(()
Ha nem lesz változás, akkor 3 hónaposan én is elkezdem neki adni a gyümiket, mert a tápszer borzalom. Szegény még kakilni sem bír rendesen (nem segít se kamilla, se kúp..., se tápszerváltás).
Engem is meg lehet kövezni-de ahogy az előttem válaszoló is írta, abból a borzalomból minél kevesebbet akarok adni.
5/9 anonim válasza:
SZERINTEM MEG FELESLEGES PRÓBÁLGATNI MERT MÉG NINCS FELKÉSZÜLVE ERRE A GYOMRA ÉS CSAK ÁRTASSZ A BÉLFLÓRÁJÁNAK AMI MÉG KI SEM TUDOTT RENDESEN ALAKULNI.NE AKARD,HOGY GYEREK KORÁBAN MÁR KIJÖJJÖN A GYOMOR FEKÉLYE VAGY A NYOMBÉLFEKÉLYE
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ártasz vele ha gyümölcsöt adsz neki, persze megfelelő mennyiségben! Tíz évvel ezelőtt már három hónapos kortól lehetett kapni bébiételeket, most azt tapasztaltam, hogy mindent 4hónapos kortól ajánlanak, változik a világ, de szerintem anyáink is adtak nekünk gyümölcsöt zöldséget,híg tejbedarát a mi csecsemőkorunkban nem volt ennyiféle tápszer, muszáj volt nekik máshogy megoldani! Mégis egészséges felnőttek lettünk!
7/9 anonim válasza:
Mégis minek? Anyatejes? Örülj neki hogy szopizik.
8/9 anonim válasza:
Engem is meg lehet szólni, de a kisfiam pénteken lesz négy hónapos, és már második hete kap bébiételt, mivel nem mindig hajlandó már megenni a tápszert. Olyankor csak sír, cuppogtatja a kezét, a cumi ki-be jár a szájában, mégsem kell neki a tápszer. Ha meg megeszi, nem lakik vele jól, fél óra múlva ugyanannyi kell neki. Ezenkívül, a tápszertől bukik, még két etetés között is, a többitől meg nem. Én adok neki.
9/9 anonim válasza:
A mi dokinénik azt mondta, ha már nem szopik, sajnos nem, akkor elkezdjük a gyümiket, főzeléket.Ráadásul koraszülött a fiam, és igy is három hónaposan már kaját fog kapni! A nagyfiamnak is már 2,5 hónaposan sütőtököt, almát, répát adtunk, és nagyon szerette, nőtt is szépen. Ő már 11 éves és tényleg azt látom, hogy most 4 hónaposan adnak bébi ételt. A tápszeres babáknak nem ártasz vele, ha amúgy minden rendben vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!