Próbálta már valaki hogy pelusba plusz pelenka betétet rak éjszakára?
Figyelt kérdés
Aki próbálta mi a tapasztalat? Nem találok olyan pelenkát ami éjszaka ne ázna át és ez jutott eszembe hogy ha vennék plusz bambusz vagy frottir pelenka betétet (amit a moshatóba is raknak) és azt raknám a Libero pelusba vajon jó lenne-e.2014. máj. 29. 19:57
1/7 anonim válasza:
Gyapjú külső, betétnek pedig 2db kender/bambusz betét+1 mikroszálas a tetejére, hogy gyorsan elvezesse a pisit (a kender/bambusz nagy mennyiségű folyadékot képes felszívni, de lassan, így ha hirtelen sokat pisil a gyerkőc akkor még azelőtt kifolyhat, hogy ezek magukba tudnák szívni, viszont a mikroszálas betét nagyon gyorasn felszívja a nedvességet ezért azt kel felülre a popsi felőli részre tenni).
2/7 anonim válasza:
Én anno kettőt adtam rá, marmint egymasra húztam, also rendes pelus felső nadrág pelus.tok jól kibirta igy az ejjelt es sose ázott át.
3/7 anonim válasza:
Én dm-es pelust használok és még sosem ázott át pedig sokat pisil esténként.. és mivel nem ébred éjszaka így nincs kicserélve vagyis 10-12 órán át az van rajta! És még a seggét se csípte ki sosem a pelus!
Bocsi de nem a kérdésre válaszoltam ... csak gondoltam leírom...
4/7 anonim válasza:
az első véleményét maximálisan osztom! bár mi nem gyapjúkülsőt használunk,csak sima pult,de bambusz pelusbelsőt és egy tetra pelus turbózást adok rá. sosem ázik át éjjel,még 14 óra után sem.
5/7 anonim válasza:
Vegyél nagyobb méretet, mi Liberoból már 7-eset használunk jó ideje, a többiből elég "csak" a hatos (DM-es, Rossmannos).
Szerintem nincs értelme a plusz betétnek, mert az ugyanúgy átázik és áztatja tovább a papírpelenkát.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A Dm-eset kipróbálom mindenképp mert már többen is ajánlották. A Libero jó nappalra, 5-öst használunk, a 6-os is átázik éjszaka mert sokat iszik éjjel. Nem merek 7-est venni mert az sztem nagyon nagy lenne.
2014. máj. 30. 07:07
7/7 anonim válasza:
Happy Bellát használok már 1,5 éves és még 1x sem ázott át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!