1 éves babával milyen kinti játékot szoktatok/tudtok már játszani?
Mi "homokozunk", bár inkább csak koszol még....hintázás, mindenféle gyűjtögetés (kavics, virág, toboz), próbál még mindent meg is csócsálni....:), ja, még babakocsis séta + játszóterezés is van, de ott is csak ennyi a program. Önállóan megyeget, csetlik - botlik még .
Tudtok még más ötletet is adni esetleg? Labdázni nem szeret még, pedig jó lenne, motorozni még nem tud. Még ennyi jutott így eszembe hirtelen.
Elmegyünk a parkba és "piknikezünk". Viszek neki pogácsát v kekszet és akkor a pléden ülve eszeget, nézelődik, játszik a játékokkal. Van kutyánk, neki dobál dolgokat, kutya visszahozza. Elmesélem neki milyen növényeket lát. Legutóbb arra járt véletlen egy ismerős anyuka, ő is letette mellé a babáját és akkor ismerkedtek.
A játszótéren hinta alap, csúszdán fogom a derekát és én csúsztatom. Van ilyen rúgos játék is, amin van oldaltámla, azon rugózik. Nagy rendes hintán ölembe veszem és együtt hintázunk. Ha nincs más gyerek, akkor én felrakom a mászókára is, úgy hogy végig én tartom persze és nagyon élvezi h úgy csinál mint a nagy gyerekek.
Villamosozni szoktam még vinni. Nagyon imádja a villamost nézni. Amikor holtidő van és tuti nincs tömeg, akkor magamra kötöm és viszem, magyarázom neki hogy miket lát.
Parkba padra leülünk és feláll mellettem a háttámlába kapaszkodva (mindig leveszem róla a cipőt mielőtt valaki fujjogna) persze akkor is tartom végig de ez neki mászóka élmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!