Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy neveljem ezt ki belőle?

Hogy neveljem ezt ki belőle?

Figyelt kérdés
Màsfèl èves rosszcsontról vab szó.Van egy 2x2 mèteres àgyunk.A pici folyton azzal hûzza az idegeim,hogy ahogy felmàszik,egyböl a szèlèn fel is àll ès fut a pàrnàkba fetrengeni.Engem meg a szivroham keringet.Egyszer màr le is esett hàttal.Nagyon megijettem,persze ö nem tanult belöle.Mindig mondom neki,hogy nem àllunk az àgyra.Màr volt hogy rà is kiabàltam,de ràmnevet,ès folytatja.Kikèszit vele,mert fèlek,hogy leesik ès baja lesz.De màr direkt csak azèrt is felàll,mert tudja,hogy nem szabad.
2014. máj. 28. 21:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kivehető matracos az ágy? Ha igen, akkor állítsd fel. Vagy takaró helyett rakd körbe székkel, csináljatok elé kerítést, mint amit a kályha elé szoktak.
2014. máj. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!