Hogy neveljem ezt ki belőle?
Figyelt kérdés
Màsfèl èves rosszcsontról vab szó.Van egy 2x2 mèteres àgyunk.A pici folyton azzal hûzza az idegeim,hogy ahogy felmàszik,egyböl a szèlèn fel is àll ès fut a pàrnàkba fetrengeni.Engem meg a szivroham keringet.Egyszer màr le is esett hàttal.Nagyon megijettem,persze ö nem tanult belöle.Mindig mondom neki,hogy nem àllunk az àgyra.Màr volt hogy rà is kiabàltam,de ràmnevet,ès folytatja.Kikèszit vele,mert fèlek,hogy leesik ès baja lesz.De màr direkt csak azèrt is felàll,mert tudja,hogy nem szabad.2014. máj. 28. 21:25
1/11 anonim válasza:
tőlem kapna egyet a fenekére. persze nem nagyot, és tuti nem fájna úgy mintha leesne többször!
2/11 anonim válasza:
Oda mész, leveszed, elmondod, hogy nem szabad. Ha 45-szőr, akkor annyiszor. Addig, amíg meg nem tanulja.
3/11 A kérdező kommentje:
Megütni nem szeretnèm.Szerintem màr 100szor biztos elmondtam neki.Szèpen is,durvàn is...!
Muszàj megütni?Hàt nem tudom...
Gondoltam rà,mert tènyleg nem akarom,hogy baja legyen...De ....nincs màs môdja?
2014. máj. 28. 21:37
4/11 anonim válasza:
Élvezi,hogy rászólsz.Szerintem ne szólj neki,akkor nem is lesz érdekes a dolog.
Enyém lassan 20 hós,de ő is ezt csinálja.Bár ő a falba ugrik bele fejjel szemben vagy háttal a nagy ugrálás közben.De megfigyeltem,hogy ha gépezek,vagy csinálom a dolgomat,akkor sosem áll fel,hanem fekszik meg játszik fenn.Ha nézem őt,mit csinál,tuti áll is fel produkálni magát.Pár napja már azt is elkezdte,hogy az ágy fenti részére tett ágyneműkön feláll és hátrafelé lelép róla,aztán meg jól fenékre esik vagy eldől hátra...
5/11 A kérdező kommentje:
Pont ezt csinàlja az enyèm is.Ha èszreveszem futok oda,hogy úristen!Az tetszik neki,megfogom a kezèt,vagy valahol,hogy nehogy leszaladjon az àgyról,akkor màr burul is hàtra mert tetszik neki,hogy puhàra huppan.Kõzben èn mondom a magamèt,de tudja is hogy mèrges vagyok rà olyankor,mert valôsàggal provokàl,ès csinàlja újra.Tegnap csinàltam a dolgom,majd mentem a konyhàba akkor làttam,hogy megint àll az àgyon,de a szèlèn,ès mèg elöre is hajolt hogy làsson engem,hogy mit reagàlok.Majdnem elàjultam.Mentem tovàbb,közben màr szinte imàdkoztam,hogy menyjen legalàbb beljebb,vagy üljön le.SZerencsère leült mert nem patàliàztam.Àltalàban ha közeledek felè,ilyenkor elkezd szaladni az àgyon.Attôl fèlek leszalad.Igaz egyik oldala falnàl van,de akkor is.Ès màr sikerült is nekiszaladni a multkor.DE amugy ö akkor is felàll ha nem làtom,mert sokszor màr csak azt làtom,hogy az àgy felsö rèszèn ül.Oda mindig ûgy szalad oda.
2014. máj. 28. 22:00
6/11 anonim válasza:
Tedd körbe az ágy mellett a padlót összehajtott takaróval, párnákkal, akkor nem lesz baja, ha leesik.
7/11 anonim válasza:
A mi másfél éves kisfiunk is ezt csinálja, sőt a barátnőmék kislánya is csinálta ennyi idősen :) szerintem ezt nem lehet kinevelni, majd leszoknak róla. Ez most buli nekik, hagyd, hadd csinálja, csak figyelj rá.
8/11 A kérdező kommentje:
Körneraktam takaróval,de sajnos nem vàlt be mert azokba esett el.Plusz hûzta fel az àgyra,majd utàna felàllt.Fele lent volt fele fönt az àgyon.Ès azokba botladozott.Ma megint leesett,szerencsère nem lett baja. Ràcsaptam a fenekére,tudja hogy rosszat csinàl,egy picit nyekereg majd nevet ès màt csinàlja is elöröl.Bàrmit bàrhogy mondok semmi nem hat.
2014. máj. 29. 14:04
9/11 anonim válasza:
Odamész, leveszed, elviszed onnan. Ha eddig 100szor csináltad, és nem tanulta meg, akkor csináld még 100szor. Meg fogja tanulni. Egyszerűen ne engedd oda vissza és kész. Felmászik, elhozod. Elviszed a lakás másik részére. Nem kell magyarázni, mert azt nem érti, annyi elég, hogy nem szabad.
10/11 A kérdező kommentje:
Hàt ok! Köszi mindenkinek. Akkor folytatom a "nem szabad" levesz ,kivisz stratègiàt.Mennyi idö alatt tanulja meg?Mert ö elèg makacs tipus.Csak addig ne legyen baj,nem tudok mindig ott lenni.
2014. máj. 29. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!