Ma olvastam a megrázott gyerek szindrómáról. Én sokszor hintáztattam már a karomban fekve a 3 hónapos babámat. Volt, hogy pörögtem is vele 2-3x egymás után, és élvezte is. Szerintetek ebből lehet baj? Elolvastam egy cikket és beparáztam.
komolyan mondom, ez az internet csak rémisztget, mióta terhes voltam és babám van......Összeolvasok mindig valami hülyeséget!
Megnyugodtam, mert láttam egy képet erről a szindrómáról.
Köze sincs a babám hintáztatásához, ill. azt írja egy másik cikk, hogy erőteljes rázás. Tehát ez is kizárt nálunk:)))
MEGNYUGODTAM!!!:)
Szétmennek a gyerek erei a kemény agyhártya alatt. Annak elég masszívak a tünetei... A vérzéstől egy idő után az agy beékelődik, a gyerek belehal a sérülésbe. Előtte mozgászavar, hányás, fénykerülés, eltérő méretű pupillák, stb. egy erős neurológiai góctünetek.
Ez nem olyan, hogy megráztam 2 hónapja, és most félek, hogy baja lesz. Akkor vannak tünetei, nem később.
Én nem ráztam meg a babámat!
Hintáztatni szoktam csak, és félek, hogy az is árthat........de persze nem erőből hintáztatom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!