Ti nem szoktatok otthon unatkozni, hiába van gyerek?
Van egy 9 hónapos lányom,és amíg alszik,nem tudok mit kezdeni magammal.Megöl az unalom.csak fel-alá járkálok a házba.Elég éberen alszik,mindenre felébred,tehát házimunkát nem is nagyon tudok csinálni,meg kedvem sincs semmihez.
Ha alszik a pici ki szoktam menni cigizni,vagy néha elkortyolgatok 1 sört.:)Füvet nyírok,kapálgatok...stb..
De most ezeket nem csinálhatom,mert megint terhes vagyok,és marhára unom az agyam.:) Ti mit szoktatok csinálni??
Ha a gép előtt megy el az idő, azt én is utálom. A tv-t hasonló okokból hónapok óta be se kapcsolom, mert csak ülök, bámulom és közben halálra unom magam.:)
Egyébként alszom vele, vagy olvasok, tervezgetem a nap/hét/hónap hátralévő részét, vagy egyéb dolgokon ötletelek (lakásfelújítás, hétvégi programok, babának szülinapi ajándékok, stb)... gy egyáltalán nem unatkozom, rengeteg hasznos dolgot lehet csinálni/kitalálni, amit meló mellett nem lesz időm.
Viccelsz? De jó lenne. Én sajnos a házimunkával se nagyon végzek általában, mire már felkel. Mellette pedig nemcsak vasalni, de egyéb házimunkákat is nehéz megoldanom.
De ha mégis, akkor net-, egy év alatt 1 teljes film megnézése, vasalás, főzés- sütés, ilyenek. De ha tényleg tehetném, akkor aludnék, mert mi azt sem nagyon tudunk tőle rendesen még éjjelente. Szóval még választani is nehéz, annyi minden van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!