2 hét múlva 1 éves lesz a babám. Hibát követek el, ha beoltatom H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
Én és párom oltva vagyunk. DE a párom folyamatosan hoz haza náthát, torokfájást, lázat-havonta mindenképp, amit a babánknak rendszerint át is ad. Nagyon félek, hogy hazahozza a H1N1-t is.
Mintha a gyermekorvosunk nem javasolná, úgy tűnik ki a mondataiból.
Egyébként 1,5 hónapja oltottak be, akkoriba még nagyon sokszor szopott a babám, mostanában főként éjjel szopik. Védi a szoptatás vagy nem?????
Véleményetek?????
2009. dec. 30. 16:49
21/21 anonim 

válasza:

Szia!Tegnap voltunk,azért nem írtam,vártam a hatást.Elmúlt már 24 óra és semmi.Hőemelkedés se.A doki azt mondta gyerekeknél még a kézfájdalom se szokott lenni,ha mégis,akkor adjak nurofent-de semmi gond nincs.Még csak aluszékonyabb se volt.Sírni persze sirt,de nem jobban mint elötte a vizsgálatnál:-)Mikor mentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!