Méretek miatt ugye nem kell aggódnom? Mekkora a ti picitek?
Igen, igen... Az első 56-osokat sokáig hordta, még a 62-eseket is, de a 68-as és 74-es ruhák felét gyakorlatilag úgy adtuk tovább, hogy nem, vagy alig párszor hordta. A 80-86-os méreteket most hordja. 80-asból a nagyobb kell neki, 92-esből a kisebb méreteket már hordja, pl. a Hello Kittys holmijai rendszerint kisebbek. Eleinte még ezerrel vettem az új rucikat, sok pénzt ott hagytam emiatt a boltokban, mostanra megtanultam, hogy kár több ezret elkölteni egy-egy ruhára, mert talán rá se tudom majd adni. (Igen, egyébként ezt sokan mondták is, de makacs első gyermekes anyuka vagyok, aki már csak azért is!)
De neked, kedves kérdező, tényleg semmi okod az aggodalomra! Egyébként ha úgy nézzük, teljesen időben van. Durván másfél évesen hord két éves rucikat, ez még így teljesen szuper. Talán egy jövőbeni híres kis kosárlabdást pelenkázol! ;)
enyém már nagyobbacska, 4,5 éves :)
mindig jóval magasabb volt az átlagnál, soha nem fért bele a táblázatba :D
eleve 3000g-al és 56cm-el született, szóval el tudod képzelni, a tiednél is magasabb volt... :)
baj az ezzel, hogy mindig idősebbnek nézték. óvodai beiratkozáskor a nagycsoportba írták be először, mert azt hitték elírtam véletlenül a születési idejét, biztos a kistesót írtam be ;) úgy kellett meggyőznöm őket, hogy ne is középsőbe tegyék a 3 évesemet.
most ugye 4,5 éves, fél éve nem nőtt :) 116cm, végre picit leállt. 4 évesen ugye 15cm-el volt magasabb az átlagnál, most egy picit lefaragott ebből, most csak 10-el :)
Elég magas a fiad,de nem olyan extrém szerintem.
Lányom most 19hós és 88-90centi,lába 22-es nyitott cipőből,23-as zártból és már kb 13hós korától,szóval lassan nő neki még egy számot.De 1 évesen volt 82 centi és ahhoz 10,2kiló.Most úgy 12,5 kiló lehet,de husis.Szóval szerintem nem olyan vékony a babád,hanem normális,mivel az enyém testes.Én voltam endokrinológián a lányommal,mert nagy a cicije.De azt mondták nem beteg,hanem csak megnőtt neki.Nagyobb a korabelieknél,de én nem is csodálom.Én vagyok 171,párom 180,apám meg 192centi 48-as lábbal.Arról a részről papám is 186centi volt,tehát magasabbak.Öcsém is 12 éves lett 2 napja és 170centi 41-es lábbal.És az én lábam is 42-es,így a leányzó lábméretén sem csodálkozom :)
Kérdezd meg a dokit azért,ártani sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!