Mit eszik 8 hónapos gyermeketek? Pontosan mi a napi sorrend és pontosan miket? Ha főztök, hogyan és mit? Többi lent.
Az én kislányom ébredéskor cicit kap, aztán
-délelőtt gyümölcsös joghurtot-vagy/túrót ilyen üvegeseket szoktam, ahhoz keverek almát vagy banánt, vagy kekszet. -Ebédre üveges főzeléket kap hússal/hallal. Májat pl. még nem adtam neki és még nem minden zöldséget kóstolt. Mostanában teszek bele apró főtt répadarabokat.És ebédre kap még pl. banános tejdesszertet vagy túrósat (műanyag dobozos babydream vagy nestlé)és esetleg cicit, ha kér
-délután tejpépet eszik, ez már majdnem fürdés előtt van.
- fürcsi után cici és alvás reggelig.
Szerintetek mit adjak még, azon kívül, hogy igyekszemégeket megkóstoltatni vele a zöldségeket? vagy mi mást? Most bújt ki az alsó két fogacacskája, kiflit/kenyeret még nem adhatok, nem? Köszönöm előre is!
Sziasztok! Ma bevásároltam. Ízesített görög joghurtot imádja :-)) Zöldséget husival holnap főzök. Remélem, az is jól sikerül. Ha valakinek van még kedve a kedvenc (és egyszerű..) receptjeit megosztani velem, örülnék.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!