Felkeltsem 6 hetes babám a fürdetéshez (1 órája lett volna az ideje), vagy hagyjam aludni, és akkor fürdessem, mikor magától kel?
Ma már ne fürödjön. Én nem fürdetném.
Nálunk pici kora óta este 7-kor van pancsi.
Ha ennyire elhúzódik, nem érdemes macerálni.
És ha csak 11 kor kel fel enni?
Szerintem se keltsd fel.
20.58: :)))
jaj de jót nevettem a másodikon hogy érdeklődés hiányában :)) Pedig ma rossz napunk volt.
Ennyi idős az én lányom is, én se kelteném fel ezért. Mondjuk nálunk 7kor van fürcsi este (azért hogy lerendezzem mire a "nagy" megy fürödni 2 éves). És előfordult már hogy 6kor éhes volt, szopizott majd beszunyált és csak 9kor kelt és akkor lefürdettem, de csak azért mert ő attól olyan jól ellazul, szopizni is jobban eszik nem olyan türelmetlen, és utána jobban bealszik.
De nálunk ez a 9óra ilyen lélektani határ utána már a lenyugvás jön mindenképp, tehát ha addig nem volt fürdés akkor már nem is lesz és kész.
egy 6-20 hetes baba még nem koszolja össze annyira magát annyira, h minden nap kelljen fürdetni, pláne nem télen( bent mék kevesebb a kosz) . ezt annó a dokim mondta.
most 2 éves a kicsim, de biza, havonta 2-3 alkalommal nálunk is elmarad a fürdetés. nem hal bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!