Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tanult meg járni lassabb...

Mikor tanult meg járni lassabban fejlődő babátok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nos, nem tudom hogy erre gondolsz e, de az enyem fel eves koraig semmit nem csinált, aztán rakapcsolt. 9 honaposan járt. De mondom, fel eves koráig megcsak nem is forgott.....
2014. máj. 23. 13:36
 2/11 A kérdező kommentje:
igen ilyenre gondoltam. A lányom most 14 hónapos lesz, kapaszkodva lépeget még. Sok olyan babával találkozok a környezetembe, akik még 1 évesek sincsenek és járnak.
2014. máj. 23. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
15 hónaposan járt egyedül, elötte kapaszkodva. Mindent később csinált.
2014. máj. 23. 14:00
 4/11 +bloodred+ ***** válasza:
76%
A fiam 7 hónaposan kezdett egyedül ülni, 11!! hósan mászni és 1 hónapra rá járni. De nagyon elesett, így 1 hónapot szünetelt, Szóval akkor mondjuk 13 hósan kezdett el járni.:)
2014. máj. 23. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
2014. máj. 23. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam 9 hónaposan állt fel, de csak 16 hónaposan indul el. nem kapkodta el, viszont nagyon stabilan ment, nem esett el.
2014. máj. 23. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:
15-16 hónaposan kezdett kapaszkodva lépegetni. 17 hónaposan sétált úgy, hogy egy kezét fogni kellett, mert nem volt biztos magában. 19 hónaposan focizott. Most 23 hónapos, fut, motorozik, focizik, táncol, egyáltalán nem látni rajta, hogy nem kapkodta el a járást.
2014. máj. 23. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

A lányom 6 hónapos elmúlt amikor forogni kezdett, 8 és fél hónaposan ült fel, majdnem egy hónap telt el, mire mászni kezdett, de utána azonnal felállt, és nemsokára elkezdett lépegetni, az első lépéseit 13,5 hónaposan tette.

Szörnyű, hogy manapság az emberek versenyeztetik a babákat és azzal dicsekednek, hogy a pár hónapos babájuk már megy.

Akkor most ez enyém le van/volt maradva, mert csak nemrég indult el? Most mivel is van előrébb az a baba, aki már 9 hónaposan elindult?

2014. máj. 23. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Sokáig éreztem azt, hogy az én lányom húúú de nagyon lemaradt. De a védőnő megnyugtatott. Csak tényleg ez a versenyeztetés annyira jelen van és könnyen elbizonytalanítja az arra hajlamos anyukákat :(
2014. máj. 23. 19:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Na meg, hogy a szembe jövőknek élből az első kérdése: és jár már?

-nem.

-Mééééég nem jááárr?

És odahajolnak a gyerek felé: tessék megtanulni járni!

Én erre csak azt szoktam mondani, hogy fog még eleget menni az életben.

2014. máj. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!