Más anyának is másbòl sem áll a napja csak egész nap szoptatni a 3 hetes csecsemöt? Meddig tart ez így? .
A 3 hetes csecsemők ilyenek. De ettől még nem kell otthon ülni. Kösd magadra és menjetek a nagyobbal ki a játszóra! Hasznos lehet egy ilyen:
Én pont így voltam. Rettenetesen sok tejem volt, de nagyon híg. Semmi zsír nem volt rajta. Evett és sírt a fiam három hónapon át. Én se csináltam mást, mint tartottam a mellemen, mert ha levettem, akkor sírt. A fölösleget mindig kihányta szegény. Bárhogy kértem a védőnőt és próbáltam elmagyarázni neki mit tapasztalok, annyit mondott, hogy a bukás normális. Nem tudtam megértetni vele, hogy a bukás meg a deci hányás közt van némi különbség. Tápszert nem kaptam, mondván nincs rossz tej, de én vettem, adtam neki, és lásson a védőnő csodát a gond megoldódott. Végre jóllakott.
Szerintem írass tápszert, vagy vegyél a dm-be, vagy nem is tudom már hol árulják, és próbáld meg. 1 cici, 1 tápszer, és nem lesz ennyi gondod.
Én is azt tapasztaltam, hogy tápszertől jobban jól lakott.
Nekem azt mondták 3 óránkét etessem, nem úgy ahogy sír, mert hasfájós volt.
Amúgy nem is biztos, hogy azért eszik mert éhes, hanem valami baja van, pl fáj a hasa és te még ráetetsz.
Az hogy etetsz, nyilván valamit tud enni, hiszen mi is tudunk enni ebéd után akár egy órával valami nasit :) én így képzelem el.
Én is sokat szenvedtem a szoptatással, bár nekem kevés tejem volt, így hamar áttértünk a tápszeres kiegészítésre, így megoldódott ez a probléma.
Olvass egy kicsit, mielőtt tápszerhez nyúlsz a saját kényelmedre:
www.lll.hu
Nekem furcsa, amit írsz.
A fiam is nagy súllyal született, 3960 grammal, viszont születésétől fogva 3 óránként evett. Kb. 10-15 perc alatt jóllakott és 3 óra nyugi volt.
Én megkérdezném a helyedben a gyerekorvost és a védőnőt, mert megnyugtató választ tőlük fogsz kapni, hogy ez miért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!