Ma miben viszed ki kb.8 hónap körüli babádat?
Figyelt kérdés
Mindig gondban vagyok, hogy mit adjak rá. Már tök meleg van, de nem tudom szabad-e rövidet ráadni, vagy várjak, amíg 30 fok nem lesz kint.2014. máj. 21. 13:48
1/5 anonim válasza:
Enyém igaz 9 hónapos, de ott van az már. Őt rövid ujjú bodyban, leggings-ben zokniban, és kalapban vittem ki délelőtt, és 16kor is így viszem majd ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmire gondoltam én is. Akkor nem muszáj hosszú ujjút adni rá, ugye?
2014. máj. 21. 14:00
3/5 anonim válasza:
Nem muszáj, de azért vigyél magaddal pluszban valami vékony kis hosszú ujjú felsőt, ha mégis fázna. Ők még csak fekszenek/ülnek a babakocsiban, nem mozognak. Én a 2 éves, motorozó, szaladgáló fiamra adtam ma rövid ujjú bodyt és halásznadrágot.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Viszek puleszt mindenképpen! :)
2014. máj. 21. 14:05
5/5 anonim válasza:
Én hosszúujjú bodyt, egy kis farmeringet, leggingset és egy vékony sapit adtam a lányomra, de ő alapjáraton egy fázós baba, plusz amikor sétálni voltunk, akkor kicsit fújt a szél is.. 10 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!