Hogy vesztek babától vizeletet?
Kb reggel 7 óra óta próbálkozunk. Apa 2 zacsit vett. Gondoltam is, hogy kevés lesz. Az elsőt összekakilta. A másodikat felragasztottam, ahogy elő van írva, pisilt is, természetesen egy csepp sem ment a zacskóba, a pisi teljesen leáztatta. Felhívtam a labort, azt mondták, ha jól van feltéve, akkor nem folyhat ki. Akkor tegye fel nekem valaki! A lyuk túl kicsi, nem is takarja az egész punciját. 1,5 éves.
Aztán 2 órát ültünk a bilin, nézte közben a mesét, kapott már csokit, meg adtam neki 1 liter tejet. Képes volt visszatartani. Aztán betettük a kádba, csorgattuk a vizet. Semmi Végre elkezdett pisilni, alátettünk egy poharat, azonnal abbahagyta. Már tiszta idegbeteg vagyok. Ennyit ivott, és képes órákig visszatartani? Ma már nem érdemes folytatni, mert bezárt a labor. De félek a holnapi napunk is erre megy rá. Ja, és ráadtam a pelust, mondanom sem kell behozta a napi adagot, 10 perc alatt átázott.
Vettünk még zacsit, de nem tudom mi a fene lesz holnap. Tudom, le kell mosni a popsikrémet, meg szárazra törölni.
Van még valami ötlet?
minden gyógyszertárban van ragasztós, de még egyik sem bírta ki a reggelt.
nálunk a bili, hideg víz, apránként keveset inni, folyó csapvíz. és nem szabad ilyenkor túl melegen tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!