Az "alap babakelengyébe" beletartozik a járóka és a pihenőszék is?
Nekem 9 héttel ezelőtt született meg a Kislányom, pihenőszáket most vettünk Neki (akciós volt) és imádja ez megkönnyíti a napjaimat nekem is mert ki tudom vinni a konyhába és aranyosan elnézeget benne mindenhol.
Járókáról nem tudok nyilatkozni (nekünk nincs) és a védőnő azt mondta, hogy igazán nagy lakásba jó.
Nem tartozik bele. Nyugodtan ráérsz megvenni bármikor. Mi pihenőszéket akkor vettünk, mikor a kisfiam kb. 2 hónapos volt. Akkor kb 1-1,5 hónapig nagyon jól tudtuk használni, könnyű volt így a lakásban ide-oda vinni a picit, és hintázni is tudott benne. Viszont most már 4 hónapos elmúlt, és egyáltalán nem tudjuk használni, mert nagyon mozgékony baba lett, imád forgolódni, és nem marad meg a pihenőszékben, hiába hintáztatom, vagy hiába teszek rá zenélő játékokat. Most már sokkal szívesebben fekszik a földön egy pléden, és onnan nézelődik, ill. játszik a játékaival, és ott szabadon tud forgolódni. Szerintem, éppen ezért, nem szabad a vásárlást elkapkodni.
Járókánk nincs, és szerintem nem is lesz
Akkor járókát egyelőre nem veszünk, pihenőszéket szerintem majd igen.
Tudom, hogy ráérek csak nem akarok majd kapkodni, ezért már jó előre gondolkodom mi kellhet majd.:) És megérdeklődöm van e értelme.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!