Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtátok, melyik popsitörlő a...

Tudtátok, melyik popsitörlő a legjobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ezt a cikket nemrég olvastam. Csak szeretném megosztani veletek :) hátha jól jön néhány anyukának az infó.

[link]

2014. máj. 20. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Neogranormont szeretem a legjobban, kár hogy azt nem tesztelték, kíváncsi lettem volna az eredményre.
2014. máj. 20. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is neogranormont használunk, szerintem a legjobb! :)
2014. máj. 20. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Én a Lild-öset használom egy ideje, sajnos arról sem írnak. A Neogranormonnal kezdtük mi is :) elég sok félét kipróbáltunk, pl. az auchan sajátmárkásat is. Attól pirosodott ki először a kisfiam popsija..
2014. máj. 20. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, a tescostól nálunk piros lett a popsi, a rossmannosat pedig nem találom soha elég nedvesnek.

nekem nagy kedvencem a fehér csomagos aldi mylove popsitörlő, mert nagyon olcsó és nagyon jó (illat, méret, nedvesség) és a nivea, de ez utóbbi sajnos baromi drága..

2014. máj. 20. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát itt tényleg mindenkinek más jön be.

Nekünk pl a Neogranormon kendők volt az egyetlen, ami nem jött be, érzékeny volt rá a lányom bőre!

A rossmann-os tényleg jó összetételű, csak kár, hogy semmi nedvesség nincs benne...leglábbis nekem kevés.

Mi a dm kendője mellett tettük le a voksunkat, szerintem azért ennek is elég jók az összetevői, a zöldet használjuk, ebben van növényi kivonat azért bőven, nem úgy, mint a fehérben. Kellően nedves, nincs agyonparfümözve, ára is rendben van.

A libero kendőjének a szagától felfordul a gyomrom, a többi általában elérhető terméknek pedig nagyon gáz az összetétele.... (Gabi, J&J pl.)

2014. máj. 20. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a HIPP-et is szerettem és a Müller drogéria saját márkásat. A DM-esből pedig a sárga olajosat.

Nem lehet egyébként, hogy fizetett hirdetés jellegű "vizsgálat"? :)

(a divany.hu nem épp egy meghóbízható, szakértő oldal, de azért örülök a cikknek)

2014. máj. 20. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Pampers clean fresh törlőkendőt szeretem.
2014. máj. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!