Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek melyik pelus vált be...

Kinek melyik pelus vált be újszülött kislányra?

Figyelt kérdés
Lassan bevásárolnék, nem akarok csak 1 csomag pelust, de nem tudom milyet vegyek.
2014. máj. 18. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi is vettunk pampers zoldet es feheret, ezek valtak be nem csak h nedvszivo kepessegre hanem anyagra is. Sokkal lagyabb.

Vettunk 2x90 csomag huggiest. De inkabb elajandekoztam. Nalunk az nem valt be, kijott a pisi es a kaki is! De azt hiszem azt mar nem is lehet kapni.

2014. máj. 18. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Pampers, Libero. Nekem ezek váltak be. Próbáltam még a Rossmann és a Tesco saját márkását is, de azok nekem nem jöttek be. A DM-ben néztem ma az ő sajátmárkásukat, de árban ugyan ott volt, mint az akciós Pampers, úgyhogy inkább a tutira mentem. :)

Ja, és szerintem se vegyél sokat belőle, mert nagyon hamar lehet a következő méretre váltani (az én lányomra már eleve a 2-es méret kellett, a nyakamon is maradt egy csomó újszülött pelus, amit korábban kaptam).

2014. máj. 18. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
1-es vagy 2-est vegyek szerintetek? Hány dbosat? Csak 1 csomaggal szeretnék venni énis, de 1hétre jó lenne ha legalább elég lenne :)
2014. máj. 19. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekünk a védőnő azt mondta, hogy a kórházba kb 20 darab 1-est kell bevinni. Nem tudom, hogy nálatok kell-e bevini vagy kaptok, de mondjuk ez jó kiindulópont nekem, hogy tudjam, hogy 1-ből kell minimum egy csomaggal vennem. Azt hiszem az kb 40 darab. De én is többfélét szeretnék kipróbálni. Úgyhogy olyan 2-3 csomag 1-est tervezek venni.
2014. máj. 19. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!