Babamóka című készség-képességfejlesztő könyvben milyen típusú gyakorlatok, játékok vannak 2 hónapos babónak?
Figyelt kérdés
(még nem sikerült kijussak könyvesboltba)2008. júl. 29. 08:00
1/2 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele. De butaságnak tartom a korai fejlesztészt. Hagyjuk az első évben a maga ütemében fejődnio felvedezni nekik a világot.
2 hónaposan még nem játszik. A játék amikor a kezét figylei meg a körülötte levő világot kicsit később kezdődik. Ne terheld feleslegesen. Hagyd,hogy boldog baba legyen tanulni úgy ,hogy tanítod ráér később is.
Igaz a könyvet nem ismerem, de ha az a fenti célt szolgálja én inkább hagynám.
Ha viszont olyan dolgokra kapsz belőle választ pl,hogy milyen dolgokat egyél köré, hogy kicsit fel keltsd a figyelmét, érdekesebb legyen a világ az nem árthat.
2/2 anonim válasza:
nem képességfejlesztő könyv hanem olyan édi dolgok vannak benne játékok amivel adott korban le tudod kötni a figyelmét és tudsz vele foglalkozni. nekem megvan és nagyon jo mert nekem fogalmam se volt h mit csináljak köztes időbe a 2-3honapos babámmal mikor jolakott de nem álmos. VEGYE meg mindenki aki tudja én nagyon ajánlom! neked kérdező neked is mert kommentárok is vannak benne ami nagyon hasznos. amuy a kérdésedre a válasz:2-3honapos kor között:csörgöt a kézbe, átfordulás, tol és nyujtozik, a strandlabda örömei, tiktakkolo ora, kesztyűbáb,rugj a "labdába". ezek vannak de hiába irtam le a cimeit a játékoknak mert mindengyiket elmagyarázni h mi és pontossan hogy kell csinálni nem lehet és képeket sem tudom iderakni szoval bocsi de mielőbb vedd meg és hidd el nagy örömötöket fogod lelni benne. az én babám 3honapos és 1honapja csináljuk a játékokat és nagyon élvezi és ügyes figyelmes is azota jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!