3 hónapos kisbabának lehet adni gyümölcspépet? Már 7kg a 3 hónapos kisfiam, mindent szájába vesz. Júniustól, ha 4 hónapos lesz ehet gyümölcspépet almát?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 17:05
11/14 anonim válasza:
Ha van elég tejed,én nem kezdeném el.Nem súly alapján működik ez a hozzátáplálás dolog.Én ha tudtam volna szoptatni,nem adtam volna 4hósan,nem hogy 3 hónaposan.
Bár enyém anyatejet kapott üvegből meg tápszert is néha,de mivel elutasította már hamar mindkettőt,így nálunk gyorsan ment a hozzátáplálás.
12/14 A kérdező kommentje:
Úgy látszik jön a foga lassan a 3 hónapos kisfiamnak.Mostanában sokat nyűgös, üvölt vívasztalhatattlanul, csak a fogzásra való géllel bemasszírozom az innyét akkor nyugszik meg és rágja erősen olyankor az újjamat. Kevesebbet eszik mostanában, az ínye ki van türemkedve alul, a kitörni akaró foga nyomja?vÁRJUK MÁR NAGYON A KIS ALSÓ FOGÁT.Hány napot kell még várni rá?
2014. máj. 18. 17:51
13/14 anonim válasza:
egész pontosan 16 napot kell rá várni.
14/14 anonim válasza:
Az enyém is pont ugyan ilyen volt. Én adtam neki 5hós korától pár kanál almát répát barackot :) megsajnáltam olyan kérőn nézett , 9 hos még szopis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!