Mennyi gyümölcspépet tesztek el télire a babátoknak? Október-december tájékán kezdem a hozzátáplálást (? )!
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen!2012. aug. 21. 16:49
1/5 anonim válasza:
Amennyit bírsz... : )
Érdemes jégkockatartóban megfagyasztani, és a kockákat fajtánként bezacskózni.
2/5 A kérdező kommentje:
Kis ételesekbe tettem el ma őszibarackot, olyan 2,5 l összesen eddig! De nem tudom mennyit fog eleinte egyszerre megenni!
2012. aug. 21. 17:32
3/5 anonim válasza:
Azért írtam a jégkockatartót. Eleinte kóstolgatja, fintorog, kiköpi. A nyelvével lassanként tanulja meg, hogyan kell befele (és kifele) terelgetni az ételt a szájában. A jégkocka méret sokáig elég lesz, illetve könnyen többszörözhető.
Utána hamar eljön az az időszak, amikor már a család ételéből kaphat.
Jó egészséget kívánok Nektek!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. aug. 21. 18:54
5/5 anonim válasza:
en barackot, kortet es nektarint tettem tavaly el, kb. 3kg-ot mindegyikbol pepnek megcsinalva, de en majusban kezdtem, nem sok ment karba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!