Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mire jo ez? ( 8...

Szerintetek mire jo ez? ( 8 honapos baba, dicsekves a kisbaba naplon ) (kep! )

Figyelt kérdés

Most komolyan mi a celja a kedves kerdezonek ezzel a "kerdessel" ??? TEle van az oldal aggodok anyukakkal, mit var mit irnak majd, hogy az enyem most tanult meg forogni? Mire jo ez az ossze hasonlitgatas?

[link]

2014. máj. 14. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

én nem érzem gúnyolódásnak, sem összehasonlításnak, szerintem szimplán kiváncsiságból kérdezte, szeretné tudni hogy jól fejlődik e a babója a többiekhez képest. Ez nem összehasonlítás, hanem próbál valami támpontot találni, máshogy ezt nem lehet.

Én nem érzem gáznak.

2014. máj. 14. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már utolsó! Ezektől a zöld kézért válaszokat...

Igen, ez dicsekvés! Ami nem baj. De ne hazudjon már... Persze, beszél a gyereke, meg mindjárt főz magára....

2014. máj. 14. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Lányom is állt 8hósan,de akkor állt csak fel.Nem ritkaság a 6hósan felálló gyerek sem.

És enyém is 8 hósan mondott már szavakat.A pogácsát süt meg gondolom hogy keverget a kezében.Enyém a kerekecske gombocskát mutatta(ujjával böködte a tenyerét,majd a nyulacska résznél meg a mellkasát bökdöste),integetett,tapsolt is akkor már.Labdát is tudta gurítani.De igen,rengeteg anya dicsekedik ott,és itt is.

Ellenben engem azon az oldalon a sok buta zavart.

2014. máj. 14. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es, nekem még nincs babám, csak a pocakomban, nem tudom hogy mennyire reális amit ír egy 8 hónapos gyerektől, nem a zöld kézért írtam ezt, csak egyszerűen nem látok rossz indulatot a kérdésében.

Én azzal értek egyet hogy minden anya rózsaszín ködben ül ha a gyerekéről van szó, minden anya azt hiszi a gyermekéről hogy egy zseni és nem látok kivetni valót abban, hogy reális képet szeretne kapni arról, más ennyi idős gyermeke mit tud.

2014. máj. 15. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!