Szerintetek mire jo ez? ( 8 honapos baba, dicsekves a kisbaba naplon ) (kep! )
Most komolyan mi a celja a kedves kerdezonek ezzel a "kerdessel" ??? TEle van az oldal aggodok anyukakkal, mit var mit irnak majd, hogy az enyem most tanult meg forogni? Mire jo ez az ossze hasonlitgatas?
én nem érzem gúnyolódásnak, sem összehasonlításnak, szerintem szimplán kiváncsiságból kérdezte, szeretné tudni hogy jól fejlődik e a babója a többiekhez képest. Ez nem összehasonlítás, hanem próbál valami támpontot találni, máshogy ezt nem lehet.
Én nem érzem gáznak.
Jaj, hagyjuk már utolsó! Ezektől a zöld kézért válaszokat...
Igen, ez dicsekvés! Ami nem baj. De ne hazudjon már... Persze, beszél a gyereke, meg mindjárt főz magára....
Lányom is állt 8hósan,de akkor állt csak fel.Nem ritkaság a 6hósan felálló gyerek sem.
És enyém is 8 hósan mondott már szavakat.A pogácsát süt meg gondolom hogy keverget a kezében.Enyém a kerekecske gombocskát mutatta(ujjával böködte a tenyerét,majd a nyulacska résznél meg a mellkasát bökdöste),integetett,tapsolt is akkor már.Labdát is tudta gurítani.De igen,rengeteg anya dicsekedik ott,és itt is.
Ellenben engem azon az oldalon a sok buta zavart.
Kedves 12-es, nekem még nincs babám, csak a pocakomban, nem tudom hogy mennyire reális amit ír egy 8 hónapos gyerektől, nem a zöld kézért írtam ezt, csak egyszerűen nem látok rossz indulatot a kérdésében.
Én azzal értek egyet hogy minden anya rózsaszín ködben ül ha a gyerekéről van szó, minden anya azt hiszi a gyermekéről hogy egy zseni és nem látok kivetni valót abban, hogy reális képet szeretne kapni arról, más ennyi idős gyermeke mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!